Jött egy új trailer a Netflix cyberpunk sorozatához

2020.02.05. 12:08

Megérkezett az első előzetes az Altered Carbon c. cyberpunk Netflix-sorozat második évadához. Ez az a sorozat, amelyhez elég komoly reményeket fűzött a Netflix 2018-ban, a főszerepre megtalálták Joel Kinnamant, és sokan azt hihették, hogy ez a produkció lesz az új neo-noir/cyberpunk trend elindulásának kezdete. A sorozat végül bőven hagyott maga után kívánnivalót, és a Netflixnek is két év kellett, amíg kijöttek a folytatással.

Az Altered Carbon Richard K. Morgan regénye alapján készült, és egy olyan távoli science fiction jövőben játszódik, ahol az emberek már rég elkezdték a saját testük augmentálását, fejlesztését, technológiai kiegészítését. Ennek köszönhetően az igazán gazdagok még a halált is el tudják kerülni, mert ha elhasználódik a testük, akkor egyszerűen feltöltik magukat egy másikba. Ebben a világban kezd el nyomozni Takeshi Kovacs, egy lázadó gerillacsoport utolsó élő tagja.

A második évad érdekessége, hogy változás történik a főszerepben, Joel Kinnaman helyett a Bosszúállók Sólyomjaként ismert Anthony Mackie alakítja majd Kovacsot úgy, hogy a történet 30 évvel később játszódik az első évadhoz képest. Kinnaman visszatéréséről nincs hír, de a színész korábban nem zárta ki ennek a lehetőségét.

Az Altered Carbon második évada február 27-én debütál a Netflixen.