Megtalálták a színészt, aki Fenyő Ivánt váltja majd a Mintaapákban

2020.05.20. 11:47

A TV2 pár nappal ezelőtt megerősítette a SorozatWiki értesüléseit, miszerint a következő évadtól Fenyő Iván nélkül folytatódik a TV2 Mintaapák című sorozata, ugyan karakterét, Szalay Gézát nem írják ki a történetből, csak egy másik színész alakítja majd az újabb részekben. Akkor még nem árulták el, hogy ki lesz Fenyő utódja, de azóta megjelent egy interjú az Origón Fischer Gáborral, a TV2 Csoport programigazgatójával, amiből kiderült, hogy Kamarás Iván veszi át kollégája helyét.

Fischer hozzátette, előreláthatólag júliusban folytatódhat a forgatás, és ugyan szeptemberre már biztosan lesznek új részek, de sok mindentől függ, hogy ezek mikor kerülnek adásba. A TV2 másik sorozatának, az, Egyszer volt Budán Bödör Gáspárnak a felvételei viszont jelenleg is zajlanak, és a tervek szerint ősszel jön a folytatás. (Hogy kollégánknak mi volt a véleménye az első részről, azt itt olvashatja.) A programigazgató azt is elmondta, hogy 2021 késő tavaszán elindul egy új magyar napi sorozat, de további részleteket erről nem árult el, például azt sem, hogy hazai fejlesztés lesz-e vagy külföldi formátum alapján dolgoznak.

Ami a Mintaapákat illeti, nemcsak Fenyő Iván nem része többé a stábnak, mindössze másfél héttel azután, hogy bejelentették, Gát György (Linda, Família Kft. stb.) lesz a sorozat showrunnere, kiderült, hogy a tévés szakember máris távozott a produkció éléről.