Az Apatigris inkább házimacska, de kandúrkodni vágyik

2020.10.18. 14:52
Az RTL Klub még áprilisban kezdte el vetíteni a sorozatot, de akkor a koronavírus miatt úgy döntöttek, inkább az őszi szezonra csúsztatják a folytatást. Így most fél évvel később az elejétől játssza a csatorna a történetet.

Lement az első rész. Újra. Az RTL Most+ után a tévéképernyőkön is bizonyíthat az Apatigris.

A főszereplő a már jól ismert válótárs, Scherer Péter, aki hozza a tőle megszokott szerethető apukakaraktert.

Ebben a sorozatban nem két elvált haverjával bútorozik össze. Háromgyerekes apaként arra vár, hogy végre magával is tudjon foglalkozni, ha mindegyik lánya kiröppen a fészekből.

204
Fotó: RTL Klub

A pilot alapján az apatigris inkább egy nagyon kedves házimacska, aki kandúrkodni vágyik, mert elvált férfiként szeretné végre megtapasztalni a nagykönyvben megírt szerelmet.

A gyerekei közül kettő mutatkozott be az első részben, a harmadik lányra a folytatásban számíthatunk, a Michl Júlia által megformált karakter ugyanis az anyukával él külföldön.

A legidősebb lányt Rujder Vivien játssza, karaktere a cukiságát egyértelműen az apukájától örökölte. A még otthon élő leányzó pedig Schmidt Sára, akinek szerepét ugyanúgy meghatározza „egy nyári kaland”, mint megformálóját, viszont Laura lazasága kifejezetten jól áll neki.

A sorozat A mi kis falunk helyét vette át a szombati műsorban, hasonlóan könnyed szórakozást ígérve. Nem kell hatalmas világmegváltásokra számítani a történettől, de a karakterek szerethetők, a színészek pedig már többször költöztek be a magyar családok nappalijába más produkciókkal.

Az Apatigris a csatorna saját gyártású sorozata, azaz nem egy külföldről átemelt történetet magyarosítottak. A részek hetenként várhatóak, bár inkább napisorozat-hangulata van.

Az említett színészek mellett olyan nevek csatlakoztak a produkcióhoz, mint Für Anikó, Gryllus Dorka, Haumann Péter, Kamarás Iván, Simon Kornél, Medveczky Balázs, Balla Eszter, Eke Angéla és Szalay Bence.