Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Aguilera perrel fenyegeti a szexvideó terjesztőit

2002.01.10. 21:25
Christina Aguilera jogi lépéseket helyezett kilátásba mindenki ellen, aki terjeszti azt az online elérhető szexvideofelvételt, amely állítólag őt ábrázolja. Az amerikai énekesnő saját weboldalán tette közzé fenyegetését.
Christina Aguilera
A felvétel a hivatalos közlemény szerint nem Christinát ábrázolja; a képeken ábrázolt szőke nő amúgy is csak hátulról látható. A videót e-mailben, valamint egyes pornósite-okon terjesztik; Aguilera menedzsmentje azt ígéri, hogy a terjesztők ellen is fel fognak lépni. Az interenet természete miatt azonban nem valószínű, hogy ezen a téren kézzelfogható sikert érhetnének el.

Az énekesnő stábja sajnálkozását fejezte ki amiatt, hogy "egyesek ilyen rágalmazásra vetemednek, és nem veszik figyelembe Christina érzéseit és jó hírét."

Újabb Grammy-díjak a láthatáron

Christina Aguilera 1999-ben lett világhírű, Genie in a Bottle című száma sokáig vezette az emerikai slágerlistákat. 2000 februárjában a legjobb új énekesnek járó Grammyt nyerte el. Idén két nevezést kapott, mégpedig ugyanabban a kategóriában. Aguilera a legjobb popduett díjának várományosa, amit a Ricky Martinnal együtt énekelt 'Nobody Wants to Be Lonely' című számért nyerhet el.