Mit nézzen, aki imádja a karácsonyt?

2007.12.26. 02:31

Harmadik napja dúl a szeretet, szállnak mennyből az angyalok, és csillognak a szemek, de ez nem fárasztja el: az ajándékba kapott füles sapka is tetszik, még akkor is, ha Die Hard díszdobozra vágyott. Sebaj, majd megveszi magának sutyiban jövőre. A tévék szokásukhoz híven rengeteg olyan műsort vetítenek még ma is, amit a gyerekekkel közösen, az nagy szeretettől áthatva nézegethetünk, lássuk, miből élünk.

Ha már délben elkezdünk tévézni, akkor kezdjük mondjuk a Tv2 Miniszoknyás Mikulás című vígjátékával, amiben a Télapónak van lánya, és annak miniszoknyája, ennek elégnek kell lennie az önfeledt kacagáshoz. Kezdés 12:00. Főszerepben Jenny McCarthy, képünkön önfeledt krampuszok társaságában látható. Gyermekeket és kutyákat nagyon szerető felnőttek mindenképpen nézzék meg 15:30-tól a Kutyaütő csodacsatár című családi vígjátékot, a gyerekek addig sem randalíroznak, míg a gonosz professzor szuper sportgénjével beoltott (!!!) kutya meg nem nyeri a baseballdöntőt. Vetíti a Viasat3.

Ebben a sávban indul még a kis apróságok kegyeiért a valóban nagyon vicces Robotok című animációs film 13:40-től az HBO Comedy-n, ha nincs ilyen adónk, akkor meg ne említsük, hogy ezt is lehetne nézni, mert vége a nyugalomnak. Amennyiben német nyelvtudásunkkal és szinkrontolmács képességünkkel akarunk villogni a gyerekek és üzletfeleik előtt, kapcsoljunk a német RTL-re 13:25-től, ahol Hugh Grant bolondozik az Igazából szerelem című romantikus filmben, nagyobbacska gyermekeink délutáni altatásához pedig nincs is jobb, mint a családbarátra vágott (értsd: se csöcs, se káromkodás) Titanic, amit a Pro7 vetít 15:30-tól. (Ugye észrevették, hogy ezt a filmet karácsony mindhárom napján leadták valamelyik adón? Talán a jeges víz a kapocs a karácsony és a katasztrófa közt, de lehet, hogy tévedünk)

Az igazi csemege azonban este következik: idén az m1-nek jutott a Muzsika hangja Julie Andrews főszereplésével, a 19:55-kor kezdődő musicalt rendes ember nem hagyja ki. Ha a gyerekek a karate-tanfolyamban már annyira kicombosodtak, hogy esélyünk sincs a távkapcsolóért folytatott küzdelemben, akkor minden bizonnyal a Némó nyomában című animációs filmet fogjuk megnézni hatvanegyedszerre, köszönjük az RTL Klubnak és a 19:00 órás műsorkezdésnek.

A nap családi mozija azonban a Dunán megy 20:35-től, Gerald Durell a Családom és egyéb állatfajták című regényének filmváltozatát minden gyereknek és fölnőttnek látnia kell.

Este tízkor esetleg átkapcsolhatunk az AXN-re, ahol a Zorro álarcát adják, klasszikus kardozüs-smárolós film, de garantáltan karácsonykompatibilis, se vér, se mezítelen mellek.

És ahelyett, hogy éjjel is a karácsonyi izzósorba bámulnánk ünnepi hangulatban, inkább nézzük meg a Zongoraleckét, a maori és az angol dáma kosztümös, Oscar-díjas szerelmét. A Zone Europe adja 01:55-től.

Mindez nagyon szép és jó, de mi van akkor, ha a környékbeli szegényeknek vásárolt nagy mennyiségű ajándék miatt pont ma kötötte ki a kábeltévét a szolgáltató, és a DVD-gyűjteményt már kívülről ismerjük? Ne csüggedjenek, erre az esetre is van megoldásunk. Meg lehet vásárolni például vagy éppen ki lehet kölcsönözni a Kiskarácsony mindenáron című vígjátékot, ebben van Danny DeVito is, aki ugye rohadt alacsony, és így már alapból vicces. Ha kisgyerekben gondolkodunk, és mindenképpen szeretnénk ízlésferdült tinit faragni belőlük, akkor az Eperke és barátai sorozat Eperke karácsonya című darabját tessék beszerezni, a hatás garantált.

Ha nem elégedett a kínálattal, kattintson ide, vagy ide!