Jenő
-3 °C
6 °C

Anettka: boldogító igen az RTL Klubtól

2002.02.18. 13:04
Annak ellenére, hogy Verebes Istvánt exkluzív szerződés köti az RTL Klubhoz, kivételesen mégis beszélgethet Anettkával a Mikroszkóp színpadon. A bonyodalmat az okozza, hogy a fellépést a Budapest Tv élőben közvetíti. A Blikk információi szerint az RTL Klub vezetése rábólintott Anettkára, így a budapesti csatornán ismertté vált díva végre országos sztár lehet.

Anettka
- Árpa Attilával, az RTL Klub kreatív igazgatójával megegyeztünk abban, hogy Verebes István eljöhet a most induló műsoromba, a Mikroszkóp Színpadra - mondta Anettka a Blikknek. - Ez eldőlt már szombat estére. Így amikor elhangzott a Heti hetesben, hogy Verebes nem jöhet, mi már tudtuk, hogy ott lehet. De a Budapest Tv képernyőjén nem fog szerepelni. Csak a másik vendégemmel, Thürmer Gyulával láthatnak majd a nézők, úgy, ahogyan terveztük, egyenes adásban. Nagyon örülök, hogy ott lehet Verebes, mivel ő eddig is sokat segített nekem, és ezért hálás is vagyok neki.

Anettka azt is elmondta, hogy a Verebessel folytatott beszélgetést is felveszik, és Árpa Attila nem zárkózott el attól, hogy ezt rövidített változatban bemutassa az RTL Klub.

Anettka és Verebes István között valóban nagyon jó a kapcsolat. A Heti hetes vezéralakja a múlt héten a Moulin Rouge-ban is ott volt, ahol Anettka a Valentin-napi műsor sztárvendége volt. Egy páholyban üldögéltek, sőt, a műsor után együtt is vacsoráztak. Az extravagáns műsorvezetőnő azt is elárulta, hogy sok hasznos tanácsot is adott neki Verebes István. Anettka bemutatkozó előadása iránt egyébként igen nagy az érdeklődés: szerdán telt ház lesz a Mikroszkóp Színpadon.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?