Anettka: boldogító igen az RTL Klubtól

2002.02.18. 13:04
Annak ellenére, hogy Verebes Istvánt exkluzív szerződés köti az RTL Klubhoz, kivételesen mégis beszélgethet Anettkával a Mikroszkóp színpadon. A bonyodalmat az okozza, hogy a fellépést a Budapest Tv élőben közvetíti. A Blikk információi szerint az RTL Klub vezetése rábólintott Anettkára, így a budapesti csatornán ismertté vált díva végre országos sztár lehet.

Anettka
- Árpa Attilával, az RTL Klub kreatív igazgatójával megegyeztünk abban, hogy Verebes István eljöhet a most induló műsoromba, a Mikroszkóp Színpadra - mondta Anettka a Blikknek. - Ez eldőlt már szombat estére. Így amikor elhangzott a Heti hetesben, hogy Verebes nem jöhet, mi már tudtuk, hogy ott lehet. De a Budapest Tv képernyőjén nem fog szerepelni. Csak a másik vendégemmel, Thürmer Gyulával láthatnak majd a nézők, úgy, ahogyan terveztük, egyenes adásban. Nagyon örülök, hogy ott lehet Verebes, mivel ő eddig is sokat segített nekem, és ezért hálás is vagyok neki.

Anettka azt is elmondta, hogy a Verebessel folytatott beszélgetést is felveszik, és Árpa Attila nem zárkózott el attól, hogy ezt rövidített változatban bemutassa az RTL Klub.

Anettka és Verebes István között valóban nagyon jó a kapcsolat. A Heti hetes vezéralakja a múlt héten a Moulin Rouge-ban is ott volt, ahol Anettka a Valentin-napi műsor sztárvendége volt. Egy páholyban üldögéltek, sőt, a műsor után együtt is vacsoráztak. Az extravagáns műsorvezetőnő azt is elárulta, hogy sok hasznos tanácsot is adott neki Verebes István. Anettka bemutatkozó előadása iránt egyébként igen nagy az érdeklődés: szerdán telt ház lesz a Mikroszkóp Színpadon.