Lehet matyizni

2002.09.03. 00:36
A Big Brother illedelmesen bevárja versenytársait: medencemosogatáson és egy spontán szakszervezeti üdülést idéző körtáncon kívül alig történt valami az első napon. Megvan viszont az első pisilő, ami roppant érdekes, hiszen például azok a nézők, akik gyerekkoruk óta katéteren vannak, most hallhatnak pisilési zajokat.
Ezerwattos fény derült továbbá arra, hogy Andrea, aki Ausztráliából jött haza nyomort látni és csinálni, érintetlen. Szűz. Úgy bizony, még nem volt része szexuális élményben, így annál nagyobb lehet majd a hírverés, amikor az arra legalkalmasabb helyen, két tucat kamera előtt megszabadul terhétől. Nincs, nem lesz ebben semmi különös vagy mesterkélt vagy nehezen hihető, elvégre odakinn kétmilliárd férfi közül kellett volna választania, itt benn meg csupán hatból, hát persze, hogy könnyebben megy.

Andrea olyannyira szűz, hogy az orvosilag igazolva vagyon, mert a munkatársait oly jól tartó csatorna annak rendje s módja szerint elküldte őt orvoshoz, aki papírra vetette a tényt, hadd lobogtassa a hártyaflepnit Attilánk az esti kiadásban, és hadd mondja el a vendég, akinek vocativusa "pszichológus úr", hogy eszerint gátlásos nő lehet ez az Andi. Más említésre méltó nem esett, azonban ne felejtsük: a jövő héttől az RTL Klubon indul ugyanez sárgában, tehát nem lövöldözhetik el az összes patront a kedvünkért. Akkortól egyébként könnyebb lesz ilyen napi sajtópogácsát hamubasütni, mert kétfelől jön majd az áldás, hogy a Farmról már ne is beszéljünk. Ne is.

Eh, de ma még sovány zsírszalonna jut a hivatásos tévénézőnek; kénytelenek vagyunk szélesebb szögben reflektálni, hogy megkapja az olvasó a bötűt a kattintásér'. Mint ismert, a tv2 működtetett egy hírportált Korridor néven, amely most határozatlan időtartamra áldozatul esett a BB online közvetítése körüli felkészületlenségnek. A tényháttér annyi, hogy a fantasztikus érdeklődésre tekintettel a hivatalos oldal mögött zümmögő számítógépek kilehelték lelküket, s így most a köztiszteletben álló internetes újság (valamint a tv2.hu) helyén is egy sebtében összecsapott Big Brother-oldal setétlik. Ott, ahol Babarczy Eszter szelíd, okos jegyzetei tenyésztek, vagy ahol Pintér Dezső szívet-májat melengető, ám sajnálatosan ritka megszólalásai virultak, most egy sajátos weblog található, amelyen az országos órailevelező-verseny vigaszdöntősei írják meg a BB-ház kameráiban látható (azazhogy inkább nem látható) történéseket. Nézzünk egy példát a sikeres fiatalításra, ismételten leszögezve, hogy ez a tv2 hivatalos weboldaláról származik.

"Itt lehet matyizni!" [09.02. 21:55]
Iti szájából hangzott el e felismerés. Hogy hol is lehet e szükséges és elkerülhetetlen önkiszolgálást elvégezni, alább kiderül.

Emlékeztek a bárgyú mesére Árkimédeszről, aki persze csak a biblia szerint létezett? Nem? Ült a fürdőkádban, matyizott, és erotomán képzelgései közepette betüremkedett egyszerű görög agyába egy gondolat (görögül), mely lelohasztotta ugyan, ám cserébe egy csapásra sztárrá tette: rájött az élet értelmére, nevezetesen arra, hogy mekkora teret fogat a térfogat.

Iti sem kisebb kérdésre talált választ az előző percekben. Ő is épp a seggét áztatta ráncosra, mikor rádöbbent, hogy a jakuzi kiválóan alkalmas lesz arra, hogy spermáit rendszeresen abba ürítse (lányok, nehogy bekapjátok a legyet!), arra az esetre, ha más megoldást nem találna (nem fog...).

Kíváncsian várjuk a melák fütykösének feltűnését a víz szinén :)

Jól van, fiúk, ez szép munka - igaz, a csöppet komolyabb lapok még a fórumukból is kimoderáltatnák, no de ők nem értik a csíííziót. Peterdi Pál, szegény, megyei apróhirdetések tömegeit böngészte át hétről hétre, de odaadta volna fele bőrkabátját, ha csak hasonlót talál. A reality show, úgy látszik, kilépett medréből; már nemcsak a médiaszemélyiségeket, de a szerkesztőket és a tollforgatókat is az utcáról fogdossák össze. Anettka nem viccelt, amikor tévéelnöknek jelölte magát, csak a címet tévesztette el.

A Big Brother a tv2 idei legnézettebb műsora
A tv2-től származó adatok szerint 4,6 millióan néztek bele a vasárnap esti Big Brother nyitó adásába - adta hírül a Népszabadság. Az AGB Hungary mérése szerint a televíziók célközönségeként számon tartott 18-49 éves korosztály fele figyelte a házba költöző játékosok bemutatását.

A napilap szerint vasárnapi nézettségi adatok alapján a Big Brother lett a tv2 idei legnézettebb műsora. Ám a csatorna még így is alulmarad az RTL Klubbal szemben, hiszen a múlt héten újraindított Heti hetes és a Barátok közt magasabb nézettségi arányt értek el.

A Big Brother nyitányt megelőző napon az m1, a tv2 és az RTL Klub egyszerre közvetítette az augusztus 20-ról elcsúsztatott tűzijátékot. Ezt a versenyt az RTL Klub nyerte: 2,1 millióan nézték ezen a csatornán az égi látványosságot, 1,2 millióan választották a TV 2-t és 682 ezren a Magyar Televíziót.

Az AGB Hungary nézettségmérő rendszerének bemutatása