Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Nagy Feró az Echo tévéhez igazol

2007.05.04. 10:04
A héten öt új műsorral jelentkezik az Echo Televízió, főként kulturális témákban. A Kibeszélő címűnek Nagy Feró lesz a műsorvezetője.

Vasárnap az Echo Tv a Kunszt című szórakoztató magazinjával jelentkezik, amiben a tervek szerint a kulturális és művészvilág krémje szerepel majd - tájékoztatta Kresz László, az Echo TV vezérigazgatója a Magyar Hírlapot. Hétfőnként este hétkor a Kibeszélő című, interaktív műsorban a napi aktualitások kerülnek előtérbe. A műsorvezetők a rádiós múltú Németh Miklós Attila és Nagy Feró lesznek. Hasonló irányvonalat követ a Napi aktuális is, amit szintén az esti órákban láthatnak majd.

Feró csak akkor politizál, ha kell

Nagy Feró a Kibeszélőről a Hírlapnak elmondta, klasszikus betelefonálós műsor lesz, amiben a nézők véleményét helyezik majd előtérbe. Konkrét elképzelése vagy elvárása a témákat illetően nincs, de nem szeretne túlzottan politizálni. Ám ha a nézők úgy is döntenek, hogy a politika kerül napirendre, akkor is csak mértékadón akarja körüljárni a témát. Inkább az ellenpólust szeretné játszani, a másik oldalt próbálja meg majd képviselni, a bíráltat, a gyengébbet. Szerinte ha úgy vitatkozik, hogy a másik ember helyzetébe éli bele magát, talán nyugvópont felé mozdíthatja el a közvéleményt.


Elképesztő

Németh Miklós Attila, aki műsorvezetőtársa lesz Nagy Ferónak a Kibeszélőben, egy másik új műsorral is képernyőre kerül. Az Elképesztő - Értékeink élőben szombatonként este nyolc és kilenc között jelentkezik majd. A csaknem harmincéves rádiós múlttal rendelkező Németh a műsorában olyan tárgyi és fogalmi értékeket akarnak feltárni, amelyek az elmúlt években, évtizedekben elfelejtődtek, vagy kiüresedtek, átalakultak.

Az Elképesztőben a nézőket is bevonják a műsorkészítésbe: az előre meghirdetett témákat amatőr felvételekkel, fotókkal gazdagítják. A témát a stúdióban megvitató szakemberek, közéleti személyiségek közé civileket is szeretnének beültetni, hogy elmondhassák a véleményüket.

Detox

Egy másik ismert riporter, Kapitány Gergely is feltűnik az Echo Televízió képernyőjén a közeljövőben, műsorának címe Detox. A szombatonként, este hétkor jelentkező műsor az igéretek szerint "szókimondó, nyers és időnként kíméletlen" lesz. Riporterei a kényelmetlen belügyeknek akarnak utánajárni, és megmutatni azt, amit mások nem mernek, vagy nem akarnak nyilvánosságra hozni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?