Nagy Feró az Echo tévéhez igazol

2007.05.04. 10:04
A héten öt új műsorral jelentkezik az Echo Televízió, főként kulturális témákban. A Kibeszélő címűnek Nagy Feró lesz a műsorvezetője.

Vasárnap az Echo Tv a Kunszt című szórakoztató magazinjával jelentkezik, amiben a tervek szerint a kulturális és művészvilág krémje szerepel majd - tájékoztatta Kresz László, az Echo TV vezérigazgatója a Magyar Hírlapot. Hétfőnként este hétkor a Kibeszélő című, interaktív műsorban a napi aktualitások kerülnek előtérbe. A műsorvezetők a rádiós múltú Németh Miklós Attila és Nagy Feró lesznek. Hasonló irányvonalat követ a Napi aktuális is, amit szintén az esti órákban láthatnak majd.

Feró csak akkor politizál, ha kell

Nagy Feró a Kibeszélőről a Hírlapnak elmondta, klasszikus betelefonálós műsor lesz, amiben a nézők véleményét helyezik majd előtérbe. Konkrét elképzelése vagy elvárása a témákat illetően nincs, de nem szeretne túlzottan politizálni. Ám ha a nézők úgy is döntenek, hogy a politika kerül napirendre, akkor is csak mértékadón akarja körüljárni a témát. Inkább az ellenpólust szeretné játszani, a másik oldalt próbálja meg majd képviselni, a bíráltat, a gyengébbet. Szerinte ha úgy vitatkozik, hogy a másik ember helyzetébe éli bele magát, talán nyugvópont felé mozdíthatja el a közvéleményt.


Elképesztő

Németh Miklós Attila, aki műsorvezetőtársa lesz Nagy Ferónak a Kibeszélőben, egy másik új műsorral is képernyőre kerül. Az Elképesztő - Értékeink élőben szombatonként este nyolc és kilenc között jelentkezik majd. A csaknem harmincéves rádiós múlttal rendelkező Németh a műsorában olyan tárgyi és fogalmi értékeket akarnak feltárni, amelyek az elmúlt években, évtizedekben elfelejtődtek, vagy kiüresedtek, átalakultak.

Az Elképesztőben a nézőket is bevonják a műsorkészítésbe: az előre meghirdetett témákat amatőr felvételekkel, fotókkal gazdagítják. A témát a stúdióban megvitató szakemberek, közéleti személyiségek közé civileket is szeretnének beültetni, hogy elmondhassák a véleményüket.

Detox

Egy másik ismert riporter, Kapitány Gergely is feltűnik az Echo Televízió képernyőjén a közeljövőben, műsorának címe Detox. A szombatonként, este hétkor jelentkező műsor az igéretek szerint "szókimondó, nyers és időnként kíméletlen" lesz. Riporterei a kényelmetlen belügyeknek akarnak utánajárni, és megmutatni azt, amit mások nem mernek, vagy nem akarnak nyilvánosságra hozni.