Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hajós András távozik a tv2-tõl

2003.09.30. 16:58
Mégsem indul újra a Magánszám a tv2-n, miután Hajós András hétfõn távozott a csatornától. A mûsorvezetõ az Indexnek elmondta, nincs megállapodásuk másik televízióval, és legkorábban januárban jelentkezhet új mûsorral.
A korábbi hírekkel ellentétben mégsem indul el októberben a Magánszám, amelynek sugárzását nyár elején függesztette fel a tv2. A csatorna akkor felbontotta eredeti szerzõdését Hajóssal, illetve a mûsort készítõ Filmimpexszel, ám abban állapodtak meg, hogy késõbb új szerzõdést kötnek. A Magánszám felfüggesztését a tévé azzal indokolta, hogy nézettsége elmaradt a szerzõdésben vállalttól. A talkshow-t 500-800 000-en nézték, amíg át nem került a késõ esti mûsorsávba.

A tv2 új ajánlata viszont már nem felelt meg Hajósnak, ezért úgy döntöttek, távoznak a televíziótól, így a Magánszám végleg megszûnik. Hajós és csapata - köztük Dr. Debreceni László - elmondása szerint el akarta kerülni a lassú elhalást, s inkább a mûsor megszüntetését választották, mint az éjféli vagy vasárnap déli sugárzást, majd a lassú elhalást.

Hajós az Indexnek úgy nyilatkozott, nincs megállapodásuk másik tévével, a tv2-tõl békében váltak el, a szakítást ezúttal nem követik perek. "Nem átigazolás történt, a szerzõdésünkben vállalt kötelezettséget teljesítjük, beleértve a moratóriumot is", mondta a mûsorvezetõ. Emiatt legkorábban januárban indíthat új mûsort, ha erre lehetõséget kap valamelyik csatornán.