Visszatér a CNN-re a péniszfojtogató tévés

2008.07.28. 15:44
A CNN visszafogadta Richard Questet, akit áprilisban a Central Parkban kaptak el droggal a zsebében, nyakát péniszével kötél kötötte össze.

Több mint három hónapja adtunk hírt arról, hogy a CNN egyik legmarkánsabb egyéniségét, a negyvenhat éves Richard Questet letartóztatták a Central Parkban. A tévésnél metamfetamint találtak, majd később kiderült, hogy letartóztatásakor a péniszét és a nyakát egy kötél kötötte össze a ruhája alatt. A park már zárva volt, az illuminált állapotú riportert ezért vonta felelősségre a park személyzete.

Kép: CNN.com

A meghökkentő akcentusáról, és fáradhatatlan stílusáról ismert Questet letartóztatása után elvonókúrára kötelezte a rendőrség, elkerülendő a nagyobb büntetést. Quest két hónapot töltött egy intézményben, ahova áprilisban költözött be. Június végén szabadult, és máris munkához látott a CNN londoni irodájában.

A CNN nagyon nem nyilatkozott semmit a kínos ügyről, hallgatásba burkolózott, most pedig azzal foglal állást az ügyben, hogy augusztustól újra műsorára tűzi Quest műsorát, a Business Travellert. A csatorna szóvivője annyit közölt, nagyon-nagyon örülnek, hogy Quest visszatért. Questet távolléte alatt Andrew Stevens és Adrian Finighan helyettesítette.

Az abszolút luxuskategóriát bemutató műsor most sem lesz kispályás, Quest elsőként fog felszállni az Emirates légitársaság első Airbus A380-as gépével Dubaiból. Az Emirates a világon a második légitársaság, amelyik Airbus-szal szállít utasokat.