Feltámad a Szeszélyes évszakok az RTL Klubon

2006.10.17. 13:02
Kereskedelmi tévén indul újra a közszolgálati adó népszerű kabaréműsora novembertől. A Szeszélyes néven reinkarnálódó tévétörténeti alapmű az eredeti stábbal készül, Antal Imre műsorvezetésével.

Szeszélyes címmel újraindítja az egykori Szeszélyes évszakokat az RTL Klub, az első adást november 2-án 21 óra 5 perckor sugározzák. A kabaréműsort havonta egyszer láthatjuk majd, csütörtök esténként, a kéthetente jelentkező Fábry-show-val és a havi egy adással futó Gálvölgyi-show-val rotációban.

A műsort ugyanúgy a Szféra TV gyártja, mint a másfél évvel ezelőtt megszüntetett MTV-s eredetit, ugyanazokkal a szereplőkkel és stábbal. A műsorvezető tehát Antal Imre lesz, és felbukkannak régi arcok, például Maksa Zoltán is.

A műsor újraindításának ötletét a Blikk egy cikke adta, melyben Antal Imre úgy nyilatkozott, hogy szívesen tévézne újra, mondták el az RTL Klub keddi sajtótájékoztatóján.

Sokáig úgy volt, hogy a Szeszélyes évszakok a közszolgálati televízión tér majd vissza, de végül a Szféra Tv nem tudott megállapodni az MTV-vel. Ennek ellenére a Szeszélyes évszakok-formátum az MTV tulajdona, ezért Szeszélyes csak az új műsor címe, és az alkotók hangsúlyozták, hogy bár a szereplők a régiek, a műsor azért teljesen más, mint a másfél évvel ezelőtt elhunyt kabaré.

A kabaré egyébként novemberben elárasztja a televíziókat, hiszen indul a Mi kérünk elnézést című kabaréműsor a Tv2-n, amiben Verebes István, Bagi Iván és Nacsa Olivér humorizál majd.