Natália
1 °C
7 °C

Oltári vőlegény

2000.07.26. 10:31
A napokban kerül a mozikba az Oltári vőlegény című vígjáték az angol Gary Sinyor rendezésében, főszerepben a kölyökképű Chris O'Donnell-lel és a nálunk még kevésbé ismert, ám igen bájos Renée Zellwegerrel.

A darabban - az idősebb generáció képviseletében - feltűnik még többek között Peter Ustinov, James Cromwell (Rómeó vérzik, Larry Flynt a provokátor, Szigorúan bizalmas), valamint Hal Holbrook (Tőzsdecápák, Az elnök emberei) is. A történet annyiban foglalható össze, hogy az örök agglegény Jimmie Shannon-nak huszonnégy órája van arra, hogy megnősüljön, különben elbukja a százmillió dolláros örökségét.

Elsőnek a barátnőjénél próbálkozik, el is barmolja a dolgot, ahogy kell, úgyhogy jöhetnek az ex-ek, majd a barátok is beszállnak a menyasszonyok felhajtásába, innentől pedig a folytatást már el lehet képzelni. Ha netán valakinek kétsége volna a végkifejlettel kapcsolatban, hát eláruljuk, a film végén egy grandiózus ütközet látható, amelyben, mintegy ezer menyasszonyjelölt küzd meg egymással a szerencsétlen Jimmie-ért, természetesen komplett esküvői ruhában, fátyol meg minden.

A rendező egyébként oly módon vázolta a stábnak e nagyszabású jelenettel kapcsolatos elképzeléseit, hogy betette a videóba a Rettenthetetlen egyik csatajelenetét, majd annyit mondott: ,,Ezt akarom". Hogy milyen lett a film, és hogy nekünk hogyan tetszett, az hamarosan kiderül; további infókért addig is meg lehet nézni a film web-oldalát a http://www.oltarivolegeny.index.hu a címen.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?