Michelle Wild nyerte az idei pornó Oscart

2004.01.17. 22:57
Két kategóriában is magyar pornósztár nyerte el az AVN (Adult Video News magazin) szakmai díját, a pornó Oscarnak is nevezett "AVN Award"-ot, Las Vegasban. A pornószakma legrangosabb díjkiosztóján Mandy Bright, a nálunk kevésbbé ismert magyar tehetség a "legjobb külföldi színész" kategóriában kapott elismerést, Michelle Wild pedig a "legizgatóbb jelenet" kategóriában nyert. A pornódíva az Indexnek elárulta: szívesen kipróbálná magát rendezőként is.
#alt#
Michelle Wild
A nemzetközi színvonalú filmjeiről híres Kovi, azaz Kovács István, a LUXx videó ügyvezetője is kint járt a Las Vegasi díjkiosztón. Kovi szerint a díjak odaítélésekor főként a szex minősége alapján döntenek. "Az számít, hogy mennyire erotikus, mennyire szexi, mennyire kihívó egy jelenet. Persze a színészi alakítás is fontos, de nem minden esetben. Michelle például egy olyan filmmel nyert, aminek nincs története, csak jelenetekből áll. Mandy Bright esetében a színészi alakítás is számított a döntésnél."

"Ne szégyeljétek lányok!"

A magyar pornószakmáról évekkel ezelőtt szinte semmit nem tudtunk. Mostanában gyakran láthatjuk a pornósztárokat showműsorokban és a magazinok címlapjain. Kovi úgy gondolja, egyre elfogadottabb lesz ez a műfaj.

"Pornó Oscar"
Az AVN (Adult Video News) díjátadó showját 1984 óta rendezik meg. A rendezvény hamar a pornószakma legrangosabb díjkiosztójává nőtte ki magát. A 21. AVN díjátadó show-t a Las Vegas-i Venetian Hotel-ben rendezték meg, egy futballpálya nagyságú területen. Idén közel száz kategóriában osztottak ki díjakat, így a többi között a legjobb filmért, a legjobb színészi alakításért , a legjobb rendezésért, és a legjobb csoportos szex jelenetért is kaptak elismerést az alkotók.
"Az emberek egyre inkább felvállalják, hogy érdekli őket a pornó, és erre a média is hamar ráébredt. A sztárok manapság felvállalják amit csinálnak, büszkék rá. Először Elizabet King vállalta fel a pornózást, aztán jött Monique Couvet, Michelle Wild, Sandra Iron, Maya Gold, és most Victoria Swinger a legújabb felfedezett. Én mindig azt mondom a lányoknak, ne szégyeljék a szakmájukat. Igenis vállalják fel azt, amit csinálnak, és legyenek rá büszkék, mert jól csinálják"

Michelle Wild pornót rendezne

A díjazott Michelle Wild elmondta: "Nagyon büszke vagyok a díjra, függetlenül attól, hogy nem abban a kategóriában nyertem, amire számítottam. A "Crack Her Jack" című filmet, amiért az elismerést kaptam, egy nagyon tapasztalt rendező készítette. A forgatás nyugodt légköre kihozta belőlem a legjobbat."

A pornódíva azt is elárulta, szívesen kipróbálná magát a kamera másik oldalán is, rendezőként. "Nagyon tetszene a rendezés, jól tudnám csinálni, mert rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem már az évek során."