Pornószínésznő a Való Világ 3-ban

2003.12.29. 01:01
Azt állítja, hogy aktfotózásból él, pedig pornófilmekben is szerepet vállalt az RTL Klub valóságshowjának első játékosa.

A Machomedia elnevezésű, magyar pornóiparral foglalkozó szakblogon megjelent információk szerint több pornófilmben is szerepet vállalt Németh Judit, a Való Világ harmadik szériájának első játékosa. Az RTL Klub valóságshowjában Pandora néven szereplő huszonegy éves lány a műsor hivatalos honlapja szerint jelenleg színiskolában tanul, és emellett gyakran vállal aktfotózást.

Pandora szelencéje

Németh Judit A Való Világ honlapján az első játékos beszavazásáról megjelent hír ugyan megemlíti, hogy a "győztes ifjú hölgy korábbi, szerfelett merész szexképei az interneten számos helyen megtekinthetőek", de a műsorban és a site-on található adatlapon is csak erotikus tartalmú képekről és aktfotókról tettek említést a show készítői. Az Eurobabeindex elnevezésű szexfilm adatbázis tanúsága szerint viszont Németh Judit Samantha, Vicky, Judit Nemyo vagy éppen Pandora művészneveken több pornófilmben is feltűnt, emellett pornográf képsorozatok is készültek róla.

Pandora a Való Világ harmadik szériájának első beszevazóshowján 32.908 voksot kapott, ezzel 1393 szavazattal előzte meg a második helyezett Szaszát.

Fenekem a címlapon

A szexualitás eddig is a magyar valóságshowk egyik központi eleme volt, sőt a műsorok több szálon kötődtek a pornóiparhoz is. A Tv2 és az RTL Klub műsorának szereplői közül is többen erotikus táncosként dolgoztak, mielőtt jelentkeztek volna a műsorba, így például az első Big Brothert megnyerő Évi és Sziszi is bárokban lépett fel, és fotózásokon vett részt.

A valóságshowk szereplői közül többen is igent mondtak a műsorok ismertségét kihasználó férfimagazinoknak, így többek közt meztelen fényképsorozatok jelentek meg az RTL Klubon feltűnő Szisziről, Anikóról, illetve a Big Brother második szériájában szereplő Kornéliáról. A Való Világ 2-ben egymásra találó Kismocsok és Rita pedig nem csak aktsorozatokon szerepelt, az egyik legismertebb nemzetközi férfimagazin magyar kiadásában leszbikus jeleneteket ábrázoló képek is megjelentek róluk.

Kenyeret és szexet!

A két csatorna küzdelme során a valóságshowkban egyre nagyobb hangsúlyt kapott a a szexualitás. A Big Brother első szériája miatt az Országos Rádió és Televízió Testület bírságot szabott ki a Tv2-re, mivel Renato és Évi a kamerák előtt szeretkezett, Tara pedig arról beszélt a műsorban, hogy a sperma jót tesz az arcbőrnek.

Németh Judit Az ORTT elmarasztaló döntése ellenére a Tv2 valóságshowjának sikerét éppen ezek a jelenetek alapozták meg, ezért az RTL Klub konkurens műsora a kezdeti visszafogottság után hasonló szerkesztési elveket vett át. Többek közt a Való Világ villájában járt Maya Gold pornószínésznő, aki élő adásban került közelebbi kapcsolatba Majkával és Okival is.

Emellett a műsor készítői külön szavazás keretébenkerestek partnert Okinak, a valóságshow egyik szereplőjének. Később kiderült, hogy Oki választottja, aki a kamerák előtt többször közösült a játékossal, Aliz művésznéven, prostituáltként dolgozik Kispesten, és szolgáltatásait internetes honlapokon hirdeti. Az RTL Klub vezetése akkor cáfolta, hogy tudtak volna arról, hogy a műsorban Irénként bemutatkozó huszonnyolc éves nő miből él, és elutasították azokat a vádakat, amelyek szerint a műsor készítői támogatnák a prostitúciót.

A valóságshowk második szériája során tovább erősödött a két csatorna párharca, ezért az ORTT ajánlásait figyelmen kívül hagyva egyre több esetben kerültek csak felnőtteknek sugározható jelenetek adásba. A Való Világ második szériájának egyik adásában például Zsolti főműsoridőben beszélt arról, hogy miért is kedveli az anális szexet, a Big Brother 2-be pedig azért küldték vissza Renatot, hogy közösüljön Kornéliával.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport