Indul a Való Világ 3

2003.12.10. 18:09
Bárki szerepelhet a VV3-ban, ha meg tudja fizetni az árát. December 27-től újra indul a reality show új szériája, Vágó viszont ismét eltűnik a képernyőről.
A bulvárlapok az utóbbi hónapokban többször is beszámoltak a Való Világ harmadik szériájának indulásáról, felröppent a hír, hogy augusztus elején kezdődik a műsor, később szeptemberre, majd január közepére jósolták a reality show indulását, de az RTL Klub vezetése ma hivatalosan is bejelentette, hogy a VV3-at december 27-én, azaz egy héttel a Survivor című túlélőshow utolsó adása után tűzik műsorra.

Kolosi Péter
Kolosi Péter
A csatorna valóságshow-jának harmadik szériájáról tartott sajtótájékoztatón Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója elmondta, hogy műsor a nyári és őszi válogatásaira összesen tizenötezren jelentkeztek, közülük tizenhárman költözhetnek majd be a felújított és kibővített villába. A show korábbi szériáitól eltérően a játékosok között egy pár is lesz, akik az RTL Klub reményei szerint a szerepléssel próbára teszik majd kapcsolatukat. A szerelmespárt a szilveszter esti műsorban választhatják majd ki a nézők, és aznap este be is költözik a villába az első négy beszavazó show nyertese.

A tizennegyedik játékos rendhagyó módon kerül majd be a showba, ugyanis bármelyik néző licitálhat erre a helyre, a felajánlott összeg pedig a Való Világ 3 győztesének nyereményalapját növeli majd.

Élőben, vágások nélkül

A VV3-ban tovább emelkednek a tétek, hiszen a győztes egy Alfa Romeo 147-es gépkocsit, egy kétszáz négyzetméteres, úszómedencés családi házat, egy brazíliai és egy Seychelles-szigeteki luxusnyaralást, további egy éven át havi egymillió forint zsebpénzt kap majd az RTL Klubtól. A reality show harmadik szériájára megújult a műsornak otthont adó villa, többek közt megnőtt a kert alapterülete, és december 27-től új főcímzenével jelentkezik a VV3, amit a show első részéhez hasonlóan most is a Crystal zenekar írt, és ad elő.

A nézők naponta, főműsoridőben követhetik majd nyomon a villalakók életét, a műsor házigazdája Stohl András, és a VIVA zenei csatorna műsorvezetője, Lilu lesz majd. A késő este jelentkező BeleValóVilág című adásban pedig az első széria két játékosát, Majkát és Györgyit láthatjuk majd. Emellett januártól az RTL Klub partnercsatornáján az M+ televízión naponta tizennyolc órán át hajnali kettőtől este fél nyolcig élőben is figyelhetik a nézők a játékosok mindennapjait, az interneten pedig huszonnégy órán át fogják sugározni a villában zajló eseményeket.

Vágó nyaralni megy

Lilu és GyörgyiKolosi Péter az Index kérdésére válaszolva elmondta, hogy a valóságshow indulásakor leveszik a műsorról a csatorna hónapok óta legnézettebb műsorát, a Legyen Ön is milliomost!, mivel a két program finanszírozását egyszerre nem tudja vállalni az RTL Klub, és a főműsoridőben kezdődő filmeket, és egyéb saját készítésű műsorokat sem szeretnék az eddigi este kilenc órás kezdésnél később vetíteni. Vágó István éppen ezért ritkábban tűnik majd fel az RTL Klubon, de például az Ország tesztje sorozat tavaszi adásában biztosan látni fogjuk.

Kolosi az Index kérdésére elmondta, hogy ugyan helytállóak a Népszabadság információ miszerint még nem kötötték meg a szerződést a VV3-nak otthont adó stúdió bérletéről a közszolgálati televízióval, de már csak a kuratórium beleegyezésére várnak, ezért a programigazgató véleménye szerint semmi nem akadályozhatja meg a reality show december 27-i indulását.

Kereszty Gábor, a Tv2 vezérigazgatója a konkurens adó új műsorára reagálva elmondta, hogy még nem dőlt el, hogy elindítják-e a Big Brother harmadik szériáját jövőre, de az biztos, hogy a Való Világgal egy időben nem sugároznak naponta jelentkező valóságshow a Tv2-n.