Botond, Mózes
EUR 390,72 Ft
USD 375,02 Ft
12 °C
29 °C

Ókovácsból lehet a Duna Televízió elnöke

2010.11.17. 19:30
Kikerült a közszolgálati tévék, az MTI és a Magyar Rádió új vezetői listája. A médiumok új vezetőit csütörtökön második nekifutásra meg is választhatják, miután az első fordulóval ellentétben, már nincs kétharmados akadály a négy intézményt felügyelő kuratórium előtt. A Népszabadság megszerezte az újabb névsort.

A Népszabadság információja szerint Szalai Annamária, a Médiahatóság elnöke a következő neveket jelölte, közülük választhat egyet-egyet a kuratórium:

Magyar Televízió: Medveczky Balázs jelenlegi ügyvezető alelnök és Kálomista Gábor filmproducer.

Magyar Távirati Iroda: Belénessy Csaba, a Lánchíd Rádió volt főszerkesztője, jelenleg az MTI stratégiai alelnöke és Szabó László Zsolt, az Echo TV vezérigazgatója.

Duna Televízió: Ókovács Szilveszter Hír TV-s műsorvezető és Papp Ferenc.

Magyar Rádió: Jónás István, a Lánchíd Rádió megbízott főszerkesztője és Újhelyi Zoltán.

A nyolc jelölt közül csütörtökön négyet választ a kuratórium, a jelöltek meghallgatása után. A választáshoz egyszerű többség is elég lesz.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek