Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Jedi-akadémia nyílt Bukarestben

2004.09.03. 15:43
Európa első Jedi-iskolájában fénykardozást és egyéb Jedi-trükköket tanítanak a jelentkezőknek, akiknek azonban előbb felvételizniük kell.
Mostantól bárki megtanulhat fénykarddal vívni, vagy elkészíteni a Csillagok háborúja című filmsorozatban szereplő étkeket, ha jelentkezik a bukaresti Jedi-akadémiára. Az új oktatási intézmény létrehozását a Star Wars romániai rajongói klubjának elnöke, Adrian úr sürgette, aki megunta, hogy folyton-folyvást ingyenes tanácsokkal lássa el azokat, akik hasonlítani szeretnének a film hőseire.

"Eddig is tartottunk előadásokat a rajongóknak, és úgy öltözünk, mint a Jedi-lovagok, de mindez már kevés. Így most kibővítjük a kínálatot: a jövőben az érdeklődők megtanulhatnak fénykarddal vívni, s elsajátíthatják a Jedi-lovagok egyéb tudományát is" - mondta a klubelnök.

Az akadémiát bárki látogathatja, aki sikeresen kitölti a tesztlapot: a jövendő hallgatóknak száz, a Star Wars trilógiával kapcsolatos kérdésre kell felelniük. A legodaadóbb híveknek speciális kurzusokat is tartanak, ahol elsajátíthatják a Csillagok háborújában szereplő ételek elkészítését.