Negyven hiba a Star Wars II-ben

2002.05.21. 22:55
Negyven hibát találtak a rajongók a Csillagok háborúja második epizódjában. A hibák jelentős részben az árnyékok téves mozgatásából, illetve az animált hátterek ismétléséből fakadnak.
A Star Wars-rajongók eddig negyven hibát találtak A klónok támadásában. Az említetteken kívül olyan apróságokról van szó, mint az Amidala gyümölcsében látható harapásnyom, amely már azelőtt megjelenik, hogy a szenátor asszony beleharapna. Az éles szemű mozizók felfigyeltek arra is, hogy a beomló tető a következő jelenetben épnek látszik, és hogy R2D2 mozgása sem felel meg a realitásoknak - még a sci-fi laza fizikájának sem.

Jon Sandys, a movie-mistakes.com website üzemeltetője az Ananova hírügynökségnek elmondta: a film ennek ellenére nagyszerű alkotás, és a hibákat nem kell komolyan venni. - Ezeket a hibákat észrevenni remek szórakozás; ennyi az egész - mondta az árgus szemű filmrajongó.

A legtöbb hibát - 146-ot -eddig a Mátrixban észlelték; az újabb alkotások közül a Gyűrűk Ura - A gyűrű szövetsége vezet 111 kisebb-nagyobb bakival, míg a Titanic alkotói 136 esetben voltak figyelmetlenek.