Benedek
-5 °C
5 °C

Elmarad a Madonna-koncert Ljubljanában

2009.08.07. 13:39 Módosítva: 2009-08-07 14:25:26
Madonna lemondta a szlovén fővárosba, Ljubljanába augusztus 20-ra meghirdetett koncertjét. A szlovén média szerint a koncert elmaradásának fő oka az, hogy nem fogynak elég jól a jegyek, a szervezők azonban ezt cáfolták.

Egy hónapon belül ez már a második Madonna-koncert, amelyet lemondtak. A franciaországi Marseille-ben azután maradt el a világsztár fellépése, hogy a színpad építés közben összedőlt és két munkás meghalt.

A ljubljanai koncertet is szervező Live Nation közlése szerint Madonna szlovéniai fellépése "előreláthatatlan logisztikai nehézségek" miatt marad el, a jegyeladásokkal nincs semmi probléma.

A szlovén sajtóban megjelent hírek szerint ugyanakkor a koncertet azért kellett lemondani, mert a tervezett 63 ezer jegy helyett csupán 7 ezret sikerült eladni.

1997-ben Michael Jackson ugyanezen a helyszínen adott volna koncertet, ám az végül a gyenge jegyeladások miatt elmaradt.

Madonna hivatalos honlapja szerint a popsztár európai turnéjának 12 további állomása közül egyelőre csak vasárnapi svédországi koncertjére fogyott el az összes jegy.