Szilvia
5 °C
16 °C

Susan Boyle világrekordot döntött

2009.11.20. 15:36 Módosítva: 2009-11-20 15:36:15
Susan Boyle-nak, a brit Csillag születik második helyezettjének első, I Dreamed a Dream című albuma jegyzi a legtöbb előrendelést az Amazonnál.

A skót templomi alkalmazottból A nyomorultak I Dreamed a Dream című dalával internetsztárrá avanzsált énekesnő világhírű lemeze november 23-án jelenik meg, de már meghódította az Amazont, írja a Telegraph.

"Alig nyolc hónapja még senki nem ismerte Susan Boyle tehetségét. Most pedig több CD-előrendelést produkált világszerte, mint bármelyik másik előadó - mondta Julian Monaghan, az Amazon zeneeladási vezetője. - Ez mutatja a legjobban, hogy Nagy-Britannia, Amerika, sőt az egész világ szívét meghódította.”

Boyle-t 47 éves koráig nem sok sikerélmény érte. Nemrég rossz iskolai emlékeiről beszélt az újságoknak: a tanárok gyakran elverték tanulási nehézségei miatt. "Kicsit lassabban ragadnak rám a dolgok, és akkoriban a büntetés öncélú dolog volt. Ma már a tanárok is megtanulták, hogyan kell bánni a nehézségekkel küszködő gyerekekkel" - mondta.

Bár csak második helyezettként végzett a tehetségkutató versenyben a Diversity táncformáció mögött, az egész világon rajongók ezreit hódította meg, köztük olyan sztárokat is, mint Demi Moore vagy Elaine Paige.

Kezdetben sokat küzdött a hirtelen jött hírnévvel, így a műsort követően idegi kimerültségre hivatkozva csatlakozott a Priory nevű rehabilitációs csoporthoz.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?