A Kispál fellép az EFOTT-on is

2010.05.13. 10:14
Ákos, a Kispál és a Borz, a Tankcsapda és a Quimby is fellép az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT), amelyet július 13-18. között tartanak a Pécs melletti Orfűn, ahol a különlegességet idén a celebkemping jelenti majd.

Magyarország legnagyobb hallgatói buliját 1976 óta rendezik meg évről évre más helyszínen. Az első ugyancsak Pécs mellett (Abaligeten) volt, az elmúlt három évben Debrecenben, Dunaújvárosban és Baján tartották meg a találkozót; a tavalyin 64 ezren szórakoztak, ami látogatottsági rekord volt.

A pécsi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) rendezvénysorozathoz kapcsolódó idei orfűi találkozó Ákos koncertjével kezdődik, látható és hallható lesz a Tankcsapda, a Quimby, az idén búcsúzó Kispál és a Borz, a 30Y, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Bëlga, az Irie Maffia, a Colorstar, a Balkan Fanatik, a Napra, a Zagar, az Anima Sound System.

A táncdalsátorban ad koncertet mások mellett Csepregi Éva, Kovács Kati, a Napoleon Boulevard, Szandi és Komár László. Utóbbi két előadó a "celebvilág" képviseletében jelen volt az EFOTT-ot beharangozó szerdai budapesti sajtótájékoztatón is, a műsorvezető Dévényi Tibor, Benkő Dániel, Aigner Szilárd, Karda Bea, Vad Kati, Hajas László, a Zanzibár együttes és Sári Éva társaságában.

Idén ugyanis celebkemping is lesz az EFOTT-on: a fesztiválra érkező hírességek közösen állítanak majd sátrat, a felsőoktatási intézmények versenyét pedig az nyeri, amelyik több "celebet" állít maga mellé és hív meg a rendezvényre.

Az EFOTT előtt egy nappal lép fel a pécsi Expo Center szabadtéri színpadán Seal, aki az idei EKF-program sztárfellépője.