Larry Hagman rákos

2011.10.15. 15:00

A Dallas nálunk Jockey (máshol JR) néven ismert kvázi főszereplőjénél pénteken állapították meg a daganatos betegség egy "könnyen kezelhető és nem halálos" fajtáját, adta hírül a Guardian. Larry Hagman, aki a szereplőgárdából egyedüliként az eredeti Dallas 13 évadának mind a 357 epizódjában szerepelt, jelenleg éppen a klasszikus heti szappanopera folytatását forgatja, és esze ágában sincs lassítani munkatempóján.

"Jockey megformálójaként minden megúsztam, pedig loptam, csaltam, hazudtam. A rák elől azonban én sem tudtam elmenekülni" - nyilatkozta a láthatóan jó kedélyű színész az amerikai Tv Guide-nak. "Az orvosokkal megbeszéltem, hogy a kezelést a forgatáson kaphassam. Nincs is annál jobb orvosság, mint egy olyan sorozaton dolgozni, amit imádok, és amit szereintem a nézők is szeretni fognak." Hagman egészségével korábban is volt már probléma. 1995-ben életmentő májátültetésen esett át, azóta állítólag nem fogyaszt alkoholt.

A Dallas folytatása a Ewing-klán új generációjára fókuszál, azaz Bobby és Pamela illetve Samantha és Jockey fiaira, de az eredeti gárdából is szerepelnek majd benne négyen - Hagman mellett Patrick Duffy (Bobby), Charlene Tilton (Lucy) és Linda Gray (Samantha) is aláírt a sorozathoz. A fiatalok szerepében Jordana Brewster, Julie Gonzalo, Josh Henderson és Jesse Metcalfe látható majd.