Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elmarad az ARC plakátpályázat megnyitója

2005.08.04. 17:23
Eredményhirdetés a sűrű eső ellenére is lesz, a koncerteket azonban szárazabb időben tartják majd meg.
Homokzsákok és gumicsónakok hiányában elmarad az ARC plakátpályázat csütörtök délután hét órára meghirdetett megnyitója. A szervezők a Felvonulás téri helyszínen röviden ismertetik majd, hogy kik az idei díjazottak, aztán az eső elől gyorsan fedett helyre vonulnak.

Nem lesz ősbemutató

Ahogy arról beszámoltunk, a hatodik ARC plakátpályázat eredményhirdetése után két órás koncerten temette volna be az országot kettéosztó árkot a Balkán fanatik, a Beatrice, a Belga, az R-GO és a TÁP színház. Az eseményen fellépett volna Oláh Ibolya is, aki Magyarország című számának ősbemutatóját tartotta volna.

A szervezők azonban úgy gondolták, jobb, ha mindez nem esős bemutató lesz, így a rendezvényt szárazabb időre tolták. A pontos dátumról később adnak majd tájékoztatást.

A rendezvény idén egyébként a haza kérdését állította a középpontba. A szlogen ezúttal "Haza. Szereted?" volt. Geszti Péter, Bakos Gábor és Fatér Barna témaválasztásukkal arra keresték a választ, hogy milyen az emberek önképe hazájukról. Bakos Gábor szerint: "Egy ország imázsát a benne élő emberek fejében kell megkeresni, megalkotni, kitalálni. Ezt a folyamatot szeretné az ARC elindítani."