Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Britney az MTV Video Music Awards jelöltjei között

2004.07.28. 14:20
A rapper Jay-Z tarolhat az augusztus végén tartott díjkiosztón:
'99 Problems' című videóját hat kategóriában jelölték - adta hírül az AP.
Beyonce, a No Doubt és az OutKast is jó eséllyel pályázik az ezüstszínű, MTV-zászlót lobogtató űrhajós szobrára: a zenecsatorna tegnapi bejelentése szerint egyenként öt jelöléssel indulhatnak a versenyben.

Az OutKasttól a "Hey Ya", Britney Spears "Toxic" videója, Usher, Lil' Jon & Ludacris "Yeah!" című száma, a "My Band" a D12-től és Jay-Z 99 problémája mérkőzik meg az Év videója - díjért augusztus végén.

A jelölteket a floridai hőségtől félájult Missy Elliott és Usher hirdette ki a Mandarin Orientalban, Miami egyik luxushotelében. A bejelentés helyszíne nem véletlen: a 2004-es MTV Video Music Awards rendhagyó módon Miamiból jelentkezik augusztus 29-én.

Húsz év után ez lesz az első alkalom, hogy a neves zenei esemény nem New Yorkban vagy Los Angeles-ben kerül megrendezésre. A gála másik érdekessége, hogy a vörös szőnyegre a szokásos limuzinok helyett ebben az évben hajóval érkeznek a sztárok.