Véget ért a Szex és New York

2004.02.23. 11:26
A emberi nemiszervek paramétereivel foglalkozó, hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő sorozatnak vége lett, mint a botnak illetve a Twin Peaksnek. A született amerikaiak vasárnap tekinthették meg a felkavaró utolsó epizódot, amely pillanatnyilag felénk tart.
Az, hogy milyen végkövetkeztetésbe rohan a négy New York-i munkásnő szerelmi életét tartalmazó cselekmény, hét pecsétes titok - más szóval az elvarrás részleteinek felkutatása az interneten több, mint egy másodpercig tarthat. Ennek ellenére nem javasoljuk, hogy Ön rákeressen. Minek előre tudni, hogy végül összejön-e újra Carrie és Big?

Nálunk ráadásul még jó sok van hátra, feltéve, hogy a hazai csatornák megveszik az összes epizódot. A közel százrészes sorozat az HBO-n a negyvenedik, a Viasaton pedig a tizennyolcadik folytatásnál tart.

Így döntöttünk és remélem az emberek megértik miért - fogalmazott a Carrie Bradshaw-t alakító, rokonszenves arcú Sarah Jessica Parker a zárással kapcsolatban.

Nők is csinálhatják

New York-i nők
Aki nem lép egyszerre
Nem kap rétest estére
Készítése hat éve alatt a Szex és New York hat Emmy-díjat és nyolc Golden Globe-ot nyert. A záró epizódot a tengeren túlon a sorozat sikereit bemutató egy órás dokumentumfilm követte.

A széria népszerűségét az elemzők szerint a szexuális témák nyílt tárgyalása okozta. A nők is szexelhetnek, mint a férfiak? - kérdi Carrie az első részben.

A sikerben ugyancsak közrejátszott a vicces asszonyfogat, vagyis Parker nőtársai, akiket Cynthia Nixon, Kim Cattrall és Kirstin Davis adtak elő.

Moziba készülnek

A tévésorozat producere Michael Patrick a BBC értesülései szerint tárgyalásokat folytat a stábbal és az HBO-val a show moziváltozatának elkészítéséről.

Kontinensünkön március közepe táján kezdik meg a záró epizód sugárzását.