Trendfokozat

2000.04.05. 13:20
Nem szeretem azt a szót hallani, hogy rend, de tavaly megnéztem az Absolut design kiállítást a Tér és Rend design folyóirat rendezésében és olyan jó közepesre értékeltem. A szigeti paleoindustry életérzés viszont csúcs.
Nem szeretem azt a szót hallani, hogy rend, de tavaly megnéztem az Absolut design kiállítást a Tér és Rend design folyóirat rendezésében és olyan jó közepesre értékeltem. Kicsi volt, igyekvő, hangulatos és zilált.

A szigeti paleoindustry életérzés viszont csúcs. Volt benne minden: iparművészek csiga formájú textil szőnyegei, bútortervezők, funkcionálisan beazonosítható különlegességei, üveghamutartók, ál-régiesített komódok, hi-fi berendezések faburkolatú hardverekkel és igyekvő termékmanagerek, akik mindezt igyekeztek jól tálalni.

Mivel rendszeresen érdekel mit nem fogok megvenni a már így is túlkomfortos harmincnyolc négyzetméterbe, hogyan nem fogom berendezni leendő, nagyobb lakásomat, ahol teret akarok majd és nem rendet és milyenek az új fülhallgató irányzatok, az idén is meg fogom nézni a trend turkáló tárlatot. Egy csúcsdesign toll néhányezerért azért majd csak akad most is, amit még el tudok helyezni.

Ja és lehet, hogy több kiállító lesz, bár a Casa Nostra, a Sova szőnyegek, az Iparművészeti Főiskola növendék termékei, a Gepettosok és elsőre sem voltak unalmasak. Vásárlásra meg szállításra van három nap.

Absolut design kiállítás
Április 6-9.
Events Hall, Bp. III., Hajógyári-sziget 122.