Melyik műsor kerüljön vissza a Magyar Televízióba?

2007.12.10. 13:50

Azért jó, ha van egy jelölt, aki mindenkinek a jelöltje, mert lehet neki mondani, hogy ez legyen, vagy az. Most például arról kellene közösen ötletelnünk, hogy ha egyet lehet választani, akkor melyik az a régi műsor, amit mindenképpen vissza kell hozni a Magyar Televízió képernyőjére. Több fordulós szavazásunk első csoportjánál dőljön hátra kényelmesen, nosztalgiázzon és döntsön!

Legyen a Zsebtévé, benne a méltán híres Hakapeszi Makival? Esetleg a Hét, izgalmasabbnál izgalmasabb kormányzati hírcsokrával? Talán az idióta, neonzöld jelmezekben ugrándozó internacionális bohócokkal súlyosbított Játék határok nélkül? Ha a nyugdíjasoknak magazinműsorokat hiányolja, az ön választása legyen az Életet az éveknek! Le a nyugdíjasokkal és éljenek a gyerekek? Ez esetben bökjön a Kuckóra, a Kölyökidőre vagy a Három kívánságra.

Ha egyszerűen csak Rózsa György a fétise, akkor több lehetősége adódik: ott van a sorban a Kapcsoltam, amiben a célszemély a vízművek támogatásával nyakalta a csapvizet, na és a magyar büszkeség miatt nem hiányozhat a Leg…! Leg..! Leg…! sem. Ha Árkus Józsefet sírja vissza, ott van Önnek a Parabola, ha folytonos a bugi a lábában, válassza a Zenebutikot vagy az Én táncolnék veled-et. Utóbbinál kijárjuk a leendő elnöknél, hogy újítsa meg punkosra, vagy drum'n'bass-re.

Most döntsön! Melyik műsor kerüljön vissza a Magyar Televízióba? És ami majdnem ilyen fontos: kommentáljon! Mi az, ami nem szerepel listánkban, de mégis szívesen látná a képernyőn?