Új kocsikat bérel a köztévé

2008.06.27. 10:56

A Magyar Televízió Zrt. 69 új személy- és 8 darab új kis tehergépkocsi bérbevételére, a flotta kezelésére és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokra írt ki nyílt közbeszerzést, a felhívás a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A személyautók közül 5 darab felső középkategóriás vezetői kocsi, 20 darab középkategóriás általános használatú, míg a másik 20 darab ugyanilyen, de kombi kialakítású. Van a listán 10 darab 7 személyes egyterű kocsi, 14 darab 9 személyes kisbusz, továbbá 2 darab nehéz terepjáró is.

Az ajánlattevőnek a mérlege az elmúlt három évben nem lehetett negatív, az utolsó két lezárt üzleti évben a közbeszerzésnek megfelelő tevékenységből származott nettó árbevételének el kellett érnie a 300 millió forintot. Az éves - teljes - nettó forgalom pedig nem lehetett kevesebb 500 millió forintnál az utóbbi két évben. Referenciaként kell felmutatni, az utolsó három évben legalább egy, 90 gépjárműves flottakezelést, amely legalább egy évig tartott.

A dokumentáció bruttó 120 ezer forintba kerül. Az ajánlatok beadási határideje augusztus 5. Az értékelésnél a forintban számolt nettó árajánlat kap 90 súlyszámot, az éves teljesítmény túlfutás, illetve alulteljesítés korrekciója pedig 5-5 súlyszámot kap. Az eredményhirdetés várható időpontja augusztus 22, a szerződéskötésé pedig szeptember 1. (MTI)