Nincs többé ingyen kóla

2011.05.11. 12:23 Módosítva: 2011.05.11. 12:29
Az idén nyáron a hétvégi koncertprogramok már fizetősek lesznek a siófoki Coke Clubon.

Az eddig ingyenes siófoki Coke Club másfél évtizedes történetében először bevezetik, hogy a hétvégi ingyenes nagykoncertekért belépőjegyet szedjenek. A belépőjegy szedését többek közt a Siófoki Fürdőegylet szorgalmazta, melynek elnöke, Hoffmann Henrik szerint "nem feltétlenül kívánatos, hogy a hátizsákokból, műanyag palackokból evő-ivó fiatalok árasszák el a nyáréjszakai Siófokot, akiket csak az ingyenesség vonz és nem fogyasztanak helyben" - írja a Sonline.hu.

A fürdőegylet már évek óta küzd ez ellen, és eddig a parti vendéglátó egységekben lefogyasztható Coke Club-belépőt képzeltek el megoldásként, de szerintük már a belépő is megrostálja majd kicsit a közönséget.

Az egykori Coca Cola Beach House vezetősége nem a fürdőegylet javaslata miatt döntött a belépő bevezetéséről. Július 2-án megújult környezettel, áthelyezett színpaddal, új hangtechnikával és megnagyobbított terasszal nyitnak. Az illetékesek szerint a tervezett 1490-3990 forint közötti jegyárak töredékét jelentik a hasonló színvonalú produkcióknak.

Július 15-én a fehér homokú strand színpadán debütál új együttesével, a Gringo Sztárral Geszti Péter, de olyan világhírű DJ-ket is elhoznak idén, mint Loco Dice, Paul Van Dyk és Tiga.