A dalai lámáért játszik a Red Hot Chili Peppers

2013.04.19. 14:55
A dalai lámáért ad koncertet a Red Hot Chili Peppers május 11-én. A világhírű Los Angeles-i rockzenekar a száműzetésben élő tibeti vallási vezető portlandi látogatásához kapcsolódva lép fel.

A kaliforniai Coachella Fesztiválon most vasárnap főzenekarként színpadra lépő Red Hot Chili Peppers másjuban a portlandi Maitripa College-ben, a dalai láma részvételével zajló környezetvédelmi csúcson is fellép - közölte a rendezvény honlapja.

Mint írták, az esemény zenei része egyrészt örömteli ünnep kíván lenni, másrészt inspirációként szolgálhat a jövő nemzedékeinek a bolygónk megóvására. "A Red Hot Chili Peppers a tibeti ügy, illetve őszentsége, a dalai láma nagy támogatója, mint ahogy annak a munkának is, amely környezetünk megóvását és fenntartását célozza" - fogalmazott a közlemény.

Aki zenekart idén nyáron valahol Európában szeretné látni, például a trencséni reptéren rendezett Pohoda fesztiválon is fellép, július 11. és 13. között.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?