Hallgatnám: Jamie T: Sycophant

2014.12.25. 08:48

A hónap első napján mutatta be legutóbbi klipjét az egyik legbritebb énekes-dalszerző, Jamie T. A videó ahhoz a Rabbit Hole című dalhoz készült, amely egyébként a zenész ősszel megjelent, harmadik nagylemezén, a Carry on the Grudge-on is szerepelt. A lemez korábbi két klipnótája a lassúzós Don't You Find és a slágeres Zombie volt.

A Rabbit Hole olyan jól sikerült, és olyan pozitív fogadtatásban részesült, hogy Jamie T hamarosan – egész pontosan január 12-én – külön lemezen is kiadja majd. Most már azt is tudni, hogy a hamarosan megjelenő kiadvány B-oldalán egy exkluzív, korábban még sehol nem hallott dal szerepel majd. A címe Sycophant, a szám maga nagyon szép, és szerencsére már meg is hallgathatjuk.

A londoni zenész egyébként csak viszonylag ritkán merészkedik ki a szigetországból, a legutóbbi európai turnéját meg betegsége miatt mondta le, ezt azonban február első felében pótolja majd. Budapestnek persze a közelébe se jön, de megnézhetjük Berlinben, Hamburgban, Párizsban, Brüsszelben és Amszterdamban is.