Kiváló nevekkel indít a Sound

2015.01.19. 15:01

Idén július 9-12 között rendezik meg a MasterCard Balaton Sound fesztivált Zamárdiban, ahol most éppen úgy tűnik, hogy a fesztivál 2020-ig maradni is tud majd, a helyi lakosság legnagyobb örömére. A szervezők fejlesztéseket ígérnek és világsztárokat.

A fejlesztésekkel kapcsolatban a rendezvény sajtóirodája annyit közölt, hogy a szervezők hat évre szóló szerződést írtak alá Zamárdi önkormányzatával, és a Sound marad Zamárdi szabadstrandján. A helyszínt azonban átalakítják, aminek első lépéseire már tavaly sor került, a jövőben pedig további változásokat vehetnek majd észre a fesztivál rutinos látogatói. Másfélszeresére nő például a Party Aréna és teljesen átalakul a Telekom Terasz, aminek színpadtechnikáját egy teljesen egyedi építménybe költöztetik.

Az idei évtől újabb vízre épült helyszínek, napozóteraszok, stégek, színpadok, lounge bárok épülnek majd fel, ahol nemzetközi sztár dj-k tolják majd csutkáig a potit. Mivel igény az van rá, limitált férőhelyes, magasabb komfortfokozatú, kiemelt szolgáltatásokkal ellátott VIP kemping is lesz, sőt, bővül a Sound vendégeinek fenntartott egyéb szálláshelyek száma Zamárdiban és a környéken is. A szervezők a fesztivál területén is igyekeznek emelni a komfortérzést, így szilárd burkolatú közlekedési utakat, valamint vízelvezető csatornarendszert építenek. A fejlesztési tervekben szerepel további közműfejlesztés is, amely lehetővé teszi a Sound kommunális hátterének bővítését is. 

Értsd: több lesz a vécé és a tusoló.

Az idei év egyik fontos változása, hogy a nagyszínpad már a nulladik napon is működni fog, és nem takarékon, hanem világsztárral, aki egy régóta várt közönségkedvenc, de a nevét egyelőre nem árulják el. Akik viszont már tutira lesznek: Hardwell, Nicky Romero, Afrojack, DVBBS, Showtek, Charli XCX, Joey Badass, Boys Noize, Pan Pot, Quintino, Vinai, Roni Size, Chris Liebing, Cédric Steinmyller, és a The Bloody Beetroots SBCR DJ SET. Tuti buli lesz, na.