18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Segítség, valamit raktak a piámba!

2015.07.30. 17:05

A hetedik albumuk első számához forgatott egy eléggé 18+-os klipet a Blind Myself, ami most itt nézhető nálunk először. Az Arccal a savnak c. dalukhoz készült videóban a budapesti metálzenekar tagjai egy egész kis puccos buliban találják magukat, ahol rajtuk kívül csak nők vannak, szóval látszólag nem is lehetne jobb a helyzet. Aztán valahogy drog (vagy valami egészen más) kerül a piába, a tagok pedig arra térnek magukhoz, hogy mindenhonnan ömlik belőlük a vér.

A klipet a Gráf Pictures készítette, a hetedik albummal kapcsolatban pedig Tóth Gergő frontember annyit mondott, hogy hamarosan jön a többi, már ha nem kaszálják el a producerek. 

Nagy budapesti koncert most még nem várható tőlük, az utolsó hónapjába érő nyári fesztiválszezonban legközelebb Hajdúböszörményben (Kexx), Székesfehérváron (FEZEN), Balatonszemesen (Rockpart) és a Szegedi Ifjúsági Napokon lehet elkapni őket, de tesznek egy kisebb kitérőt a szlovákiai Nagyudvarnokban is.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport