Majdnem lemondta a szigetes koncertjét Robbie Williams

2015.08.10. 22:55

Balhéval indult a Sziget mínuszegyedik napján koncertező Robbie Williams magyarországi tartózkodása, írja a Blikk. Úgy tudni, az énekes csak rendkívül szigorú feltételek mellett volt hajlandó fellépni a fesztiválon: kikötötte, hogy a színpadon készülteken kívül nem szeretne magáról egyetlen felvételt sem látni. Ehhez képest mindjárt a ferihegyi megérkezésekor bepipult, ahogy testőre észrevette az RTL Klub egyik operatőrét.

Eléggé ideges lett, amikor meglátta az operatőrt; azonnal kijelentette, hogy el kell távolítani az illetőt a helyszínről. A társaságot fogadó szigetes kollégánál próbálta elérni, hogy az operatőr eltűnjön a helyszínről, a végén már odáig fajult a helyzet, hogy azzal fenyegetőztek: lemondják a koncertet, ha felvétel készül Robbie Williamsről

– idézte a lap az egyik RTL-es kollégát, akitől később megtudtuk, hogy az énekes szállodája előtt mesélte az esetet a többi újságírónak, ám ahhoz, hogy megírják a történetet, nem járult hozzá. Sőt, fel van háborodva, hogy a Blikk munkatársa, a csatornát megnevezve, és az ő engedélye nélkül, hozta le a sztorit.

Williams egyébként magángéppel érkezett Budapestre, és rendkívül szigorúan őrizték a Széchenyi István téren álló Four Season Hotelben is, ahonnan állítólag helikopterrel szeretett volna eljutni a fesztivál területére. Miután közölték vele, hogy sem a szálloda, sem a fesztivál területén nem megoldott a fel- és leszállás, végül lemondott a tervéről.

A Sziget alig pár órával a koncertkezdés előtt közleményt adott ki, amelyben arra kérte a médiumokat, hogy ne fotózzák az énekest, aki egyébként a fesztivál eddigi történetének legnagyobb gázsiját kapja – valahol 100 és 500 millió forint között.

A Robbie Williams koncertre a menedzsment csak korlátozott számban engedélyezte a fotózást kizárólag az első három szám idejére, amihez szerződés aláírása szükséges. A menedzsment által jóváhagyott médiumokat külön értesítettük. Az engedély nélkül készült fotók publikálása jogi következményeket von maga után, így kérünk benneteket a menedzsment nevében, egyáltalán ne készítsetek Robbie Williamsről fotókat

– írták.

Williams ráadásul valószínűleg nem is tudta, melyik városba érkezett, mert a Twitterén egy bukaresti koncertfelvétellel üdvözölte a közönséget.