Nem becsteleníthetik meg többé Nicki Minaj viaszszobrát

2015.08.19. 16:35

Csak múlt héten adták át Nicki Minaj pucsító viaszszobrát a Las Vegas-i Madame Tussaud panoptikumban, a múzeumlátogatók máris tucatjával kezdtek el viccelődni az énekesnő másával, amit egyébként az Anaconda klipje inspirált.

Bár az énekesnőnek bejött a megtiszteltetés, a viaszszobor nem mindenkinek tetszett, Azealia Banks például a Twitteren fakadt ki. Azt kifogásolta, hogy Minajt épp abban a pózban örökítették meg, amiben, és szerinte sokkal szerencsésebb lett volna, ha egy álló viaszmás készül róla, ami egy mikrofont tart a kezében – ahogy az minden épkézláb énekesnőt megilletne.

Az emberek majd felmásznak a szoborra, és képeket készítenek arról, ahogy odadörgölik az ágyékukat az arcához vagy a fenekéhez

írta, majd hamarosan fel is tűntek az előre megjósolt pikáns képek a neten. Mutatunk is egyet közülük, de tényleg sokkal több van:

Az esetre a viaszmúzeum később közleményben is reagált, amelyben azt írták, nem fordulhat többször elő a Minaj-szobor meggyalázása, és ennek érdekében azonnal megteszik a szükséges lépéseket.