Feltámadt az örmény-magyar vonal

2015.10.07. 09:50

Hosszú idő után új lemezzel tér vissza az örmény Deti Picasso etno rock zenekar, a friss hanganyag pedig nálunk debütál. Az együttes 2010 és 2014 között átmenetileg szünetelt, addig Gaya és Karen Arutyunyan megalapította a külföldön is sokat koncertező Wattican Punk Ballett zenekart. Itt kiélték a rockosabb énjüket, most viszont a Deti Picassóval inkább a folk irányába tértek vissza.

Az örmény testvérpár mellett most a Deti Picasso tagja még Anasztazia Razvaljajeva, aki hárfán, illetve Porteleki Áron, aki dobon és brácsán játszik, de vendégelőadóként egy dalban közreműködik még Porteleki László is a Muzsikásból.

A zenekart legközelebb október 15-én lehet megnézni az A38-on, de ha esetleg valaki a hónap végén Oroszországban jár, az láthatja őket 29-án Szentpéterváron és 31-én Moszkvában.

(A Deezer lejátszójához regisztrálni kell, de ez ingyenes, és egy Facebook-accounttal mindössze két kattintás)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla