Combinóra pattannak a rohamosztagosok

2015.12.02. 16:52

Újabb filmzenei feldolgozással rukkolt elő a Pannonia Allstars Ska Orchestra, már korábban is feldolgoztak olyan híres film- és sorozatzenéket mint a Trónok harca, a Ponyvaregény, a Macskafogó vagy a Sherlock. Most a Star Wars zenéjét értelmezték újra, és klipet is forgattak hozzá. 

A feldolgozást még nyáron kitalálták, mivel mindenki Star Wars-rajongó a zenekarban, úgyhogy a klip egyik felét gyorsan még nyár végén leforgatták az egyik koncertjükön, a többit most ősszel rakták hozzá. A rendező Veszely Dániel volt, a frontember KRSA társrendezőként vett részt.  A PASO előző klipje, a Részeg nyerte egyébként idén a Klipszemlét, ott az volt a fődíj, hogy a következő klipjükhöz nyertek komolyabb támogatást. Ez a Star Warsos még nem az, mert már korábban félkész állapotban volt a klip. 

Íme a Star Wars Imperial Reggae klipje: 

"A történet szerint Darth Vader rám küldi a birodalmi rohamosztagosokat, akik üldöznek Budapest utcáin. Tereken, bevásárlóközpontokban, tömegközlekedési eszközökön zajlik a hajsza, de nem tudnak elkapni, ezért maga Darth Vader veszi kézbe a dolgokat. A klipben szereplő trooperek az 501-es Légió Magyarországi Helyőrségének tagjai, az eredetire megszólalásig hasonlító R2D2 robotot pedig a DK Kohó, vagyis Dukovits Krisztián készítette" - ezt KRSa mesélte a forgatásról. 

A zenekart legközelebb december 5-én, szombaton a 4. Tetoválók Éjszakáján lép fel a Dürerben, valószínűleg a rohamosztagosok is ott lesznek a koncerten. 

Ha nem akar lemaradni a legfrissebb zenei hírekről, kövesse a Stenket a Facebookon!