Ezért beszélek magamról egyes szám harmadik személyben

2015.12.09. 14:37

A Bupinoban két MC állt össze: Busa Pista (Irie Maffia, Zuboly) és Zsolaa (Faktorlabor, S/M Digital Rec, Soerii&Poolek), az alapokat Jojo Makasi pakolja alájuk, aki civilben egyébként art director, a DJ pedig az Irie Maffiából ismert DJ Future. 

A formáció egyébként már 2013 óta létezik, de még csak most jutottak el odaáig, hogy végre kiadjanak egy albumot is, ami az eddig csak online megjelent dalok mellett egy csomó újat is tartalmaz majd, így szép vaskos kis pakkot raknak össze elsőre. A lemezbemutató az Instantban lesz december 12-én, ott lesz Bankos, Suppah és Faktor és esetleg Ponza is. Egy videóklip is készült az Apám mondta című számukhoz, amit az Instant előtt a Stenken is bemutatnak, íme: 

A klip baráti szívességekből áll össze, a Wonderland projektet is jegyző Angyalosy Eszter és Szőke Dániel csapata minimális költségvetés mellett, gyakorlatilag ingyen dolgozott egy hétvégét. A külső felvételeket a Benczúr kertben forgatták, míg a belsőket barátoknál, illetve az Umbrella stúdiójában rögzítették. A klipben a zenekar tagjait lehet látni gyereknek öltöztetve, a szülőket Jakab Juli és Krausz Gabor alakítja. 

Ha nem akar lemaradni a legfrissebb zenei hírekről, kövesse a Stenket a Facebookon!