Lemmy után nevezhetik el a viszkikólát

2016.01.08. 17:20

Még ugyan el sem temették, de ha minden jól megy, hamarosan a Motörhead ikonikus frontembere után nevezhetnek el egy nemrég felfedezett nehézfémet. A Lemmium-projekt sikere érdekében a rajongók a Change.org nevű oldalon indítottak online petíciót, ahol most egy másik hasonló törekvés is elindult: ezúttal a zenész kedvenc italkombinációja, a viszkikóla is Lemmy nevét kaphatná meg.

Fontos azonban, hogy amennyiben a jövőben esetleg jól be szeretnénk majd lemmyzni, nem önthetünk össze akármilyen viszkit akármilyen kólával, hiszen kizárólag a Jack Daniel’s és a Coca-Cola kombinációját nevezhetjük majd Lemmynek. Már amennyiben sikerül egyáltalán elegendő aláírást gyűjteni, és véghezvinni a projektet.  Aztán ki tudja, hová vezet ez az egész, lehet lassan a bulinegyed is elfelejti majd a vodkaszódát. A cél érdekében már egy külön Twitter-fiókot is létrehoztak @GimmeaLemmy név alatt. 

Lemmy egyébként csütörtökön egy finn tejreklámban is feltűnt, amit a Valio nevű cég még hetekkel a zenész halála előtt forgatott, aztán sokat töprengtek, hogy megjelentessék-e, de végül úgy döntöttek, hogy olyan szép emléket állít a néhai rockistennek, hogy kár lenne veszni hagyni. Ebben Lemmy előbb elmondja, hogy soha életében nem ivott tejet, és már nem is fog, majd kedvesen leseggfejezi a nézőt, végül pedig elmosolyodik. A tejet nem is fogják ezentúl Lemmynek keresztelni.