Sétáljon egyet egy grapefruit belsejében!

2016.03.01. 15:49

Hamarosan új lemezzel jelentkezik a nemzetközi turnéra készülő pécsi Immigrants rockzenekar, de addig bemutatjuk a legújabb videójukat, amin nálunk látható először.

A látványos, rengeteg szimbolikus jelenettel és szuggesztív képekkel rendelkező klipet Biljarszki Maxim írta és rendezte.

A történet szerint egy Grapefruit belsejében történik minden, ahol a zenekar tagjai egy kezekből álló erdőben vannak, és újakról lógó zsinórokra kötött marionettbábúként mozognak, amiből Doki (Adorio Badric, ének, basszusgitár) kiszabadul, majd bemerészkedik a kézerdőbe

- meséli nekünk a zenekar.

A Grapefruit egyébként az előfutára a márciusban megjelenő új Immigrants-stúdióalbumnak, ami a tervek szerint fizikai formában már március 5-én kapható lesz a Kuplungban, ahol a Mongooz and the Magnettel játszanak, utóbbiak egyébként itt mutatják be az új klipjüket is. A lemezt a belgrádi Ammonite Records adja ki nem csak cédén, hanem bakelitlemezen is.

A hónap végén az Immigrants nemzetközi turnéra indul, az állomások között szerepel Horvátország, Szerbia, Ausztria, Németország, Franciaország, Luxemburg, Belgium, Hollandia, Németország és Csehország. Később kelet felé folytatják, ami azért is érdekes, mert az Immigrants zenekarnévvel biztos nagyon izgalmas lesz olyan helyeken fellépni, mint Ukrajna vagy Oroszország.