Meghalt Frank Sinatra Jr.

2016.03.17. 15:56

72 éves korában meghalt Frank Sinatra egyik gyermeke, Frank Sinatra Jr., írja a Variety. A zenészlegenda fia turné közben, a floridai Daytona Beachen kapott szívinfarktust. A halálhírt nővére, Nancy Sinatra tette közzé a Facebook-oldalán. "Álmodj szépeket, Frankie" – írta.

Az ifjabbik Sinatra zenei rendezőként és karmesterként dolgozott apja mellett, de nemcsak tőle, hanem Duke Ellingtontól is sokat tanult a szakmáról. 1963 decemberében, amikor még csupán 19 éves volt, elrabolták, amiért apja 240 ezer dollár váltságdíjat fizetett, így két nappal később szabadon engedték.

Frank Sinatra Jr. egyszer még a Maffiózókban is felbukkant, önmagát alakítva, de a Family Guy két részében is közreműködött. Apja egyébként 1998-ban halt meg, szintén szívrohamot kapott a Beverly Hills-i házuk melletti medence partján, ahol egy tolószékben üldögélt. Egy doboz Camel, egy üveg Jack Daniel's, egy Zippo-öngyújtó és némi édesség társaságában temették el. Decemberben lett volna száz éves.

Ezen a tavalyi felvételen az ifjabbik Sinatra az amerikai himnuszt énekli a New York Yankees egyik baseballmérkőzése előtt:

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport