Nézd, a lányok!

2016.04.08. 13:04

Miközben a magyar popzenében egészen brutális méreteket öltött az életigenlés, van egy zenekar, ami ezt már évek óta sokkal hitelesebben csinálja. A legutóbb nálunk a balatoni retró klipjükkel szereplő Meztelen Diplomaták új négyszámos EP-je nálunk debütál, és tökéletes lehet a mai szürke idő elviseléséhez.

Az indie rock zenekar mostani négyszámos EP-je persze sokkal több pár álpozitivista gondolatnál. A Percenként c. dal a honvágyról és a szerelemről szól, a Ne menj haza az elválás előtti utolsó pillanatot dolgozza fel, de persze akad klasszikus lányok után sóvárgás is a Nézd a lányok c. dalban. A legérdekesebb azonban a Sárgás fények, ami már-már trópusi hangulatot hoz a nyári témába.

A Nézd a lányokhoz cuki szöveges videó is készült, amin a zenekar dobosa, Barát Ádám siklóernyőzik és a szövegek az alatta elterülő tájra rajzolták. Ezt egyébként a zenekar másik tagja, Seltsam János készítette, illetve az EP producere Prieger Zsolt, az Anima Sound Systemből.

A Helyből bárhol EP-t a Meztelen Diplomaták április 14-én mutatja be a budapesti Kuplungban, ahol a vendégük lesz a Verőköltő.

Ne maradjon le semmiről!