A kísérletezés nem zárja ki a minimalizmust

2016.04.19. 15:06

A számítógépeknek és modern technológiának köszönhetően egyre több olyan előadó bukkan fel itthon is, aki egymaga végzi el voltaképpen egy teljes zenekar munkáját. Ilyen az experimentális Isle of Man, akinek egy új dala és a hozzá készült klip is nálunk debütál.

Isle of Man - loom from Concorde Nation on Vimeo.

Az Isle of Man mögött Matos Gergő áll, akinek tavaly októberben debütált a második kislemeze a Concorde Nation kiadónál, illetve készített már remixet az Indexen többször is szereplő Middlemist Red és a Kaktus zenekaroknak.

A harmadik kislemez is már készülőben van, ezen szerepel majd a most bemutatott Loom is, amihez Matos maga készített minimalista 3D-s klipet.

"Régóta szerettem volna a zenémet vizuálisan is megjeleníteni amire most került először sor. Nem szerettem volna túlbonyolítani a klipet, ezért is használtam viszonylag kevés színt és elemet" - meséli Matos, majd kitér a dalra is. "Ami a szám érdekessége,  hogy itt dolgoztam először együtt más zenészekkel is a projektben, Peller Viktor dobolt és Markó Luca énekelt, velük több számon is dolgozunk együtt, amiket majd a lemezen is hallhattok."

Az Isle of Man legközelebb április 22-én látható élőben a Kuplungban, ahol a fellép még aznap este a Revue és a Kaktus is.

Ne maradjon le semmiről!