Olyan, mint a Pokémon Go, csak pendrive-okkal

2016.08.01. 17:58

Új klippel és magyar nyelvű albummal jelentkezett a Biebers: a Pont most klipje először a Stenken látható, és ez nagyon-nagyon fontos, ha valaki meg szeretné szerezni magának az új lemezt, ugyanis Puskás Dani 23. szülinapjának alkalmából a város 23 helyszínén dugtak el egy-egy pendrive-ot,  amin A Város (ez az új, magyar nyelvű album címe) megtalálható. Igen, pont úgy, mint a Pokémon Goban! 

Segítséget a zenekar facebook oldalán lévő panorámaképek nyújtanak, ezek környékén kell keresni a lakatra rögzített pendriveokat. A lakat kinyitni viszont csak azzal a 3 jegyű számkombinációval lehet, ami a Pont Most klipjéből derül ki. 

Úgyhogy akkor nézzük is a klipet, amelynek segítségével nyitható a pendrive: 

És hogyhogy magyarul zenélnek? "Imádok angolul írni, de szeretném, ha nem csak táncolnának, a zenével összefolyva éreznék, de értenék is az emberek, amiket kiírok magamból. Kifejezetten elkezdtem irigyelni más előadókat, hogy szlogenné válnak egyes mondataik, de egyszerűen nem akart megszületni az az első magyar mondat." - meséli a kezdetekről Puskás Peti. "Aztán történt a 0:2 az osztrákok ellen, pont ott voltam a város közepén a tömegben, ahol összefutottam az öcsémmel, és valami olyan erős inger ért, hogy még hazafelé, ahogy néztem a lámpákat az utcákat megfogalmazódtak bennem ezek a mondatok." 

A zenekar eddig minden videót saját magának rendezett, de most Cibulya Nikolra bízták a munkát, a főszereplő Rujder Vivien, a színművészeti 4. éves hallgatója. " Egyszerűen akarom, hogy színészek legyenek a klipjeinkben és olyan fiatalok mutassák meg magukat, akiket máshol még nem láthattunk és szerintem Vivien generációjának egyik legklasszabb színésze. Utolsó nap aludni nem tudtam, annyira izgultam a végeredmény miatt, azt álmodtam, hogy a premier napján Mikit a vágósrácot kocsmákból szedem össze, mert ő kitalálta, hogy nem fejezi be inkább leissza magát, de szerencsére a valóságban ez csak a stábbulin történt meg."

A klip segítségével tehát akár 23 pendrive-ot is össze lehet gyűjteni, a Pokémon Go szerverleállásaiból tanulva a zenekar kifejezetten offline kincskereső játékban gondolkodott. A Biebers legközelebb augusztus 4-én lép fel a Barba Negra Trackben, ez lesz Puskás Dani 23. szülinapi bulija is! 

Ne maradjon le semmiről!