Hangolódjon az Indexszel az idei Szigetre!

2016.08.06. 19:03

Ha már megvan a bérlete, de még fogalma sincs, kiket nézzen meg, vagy ha még nem döntötte el, hogy melyik napon (esetleg napokon) megy ki az idei Szigetre, akkor mindenképp hallgassa meg a Stenk mixtape-jét, amelyben az idei line-up legjavából szemezgettünk.

Azoknak is kapóra jöhet a válogatásunk, akik a lehető leggyorsabban, tehát akár más tevékenységekkel összekötve – például munka, utazás, futás, edzés, főzés vagy épp mosogatás közben –  szeretnének képbe kerülni a fesztivál 2016-os fellépőivel.

A mixtape ezen kívül azoknak is hasznos lehet, akik már összeállították ugyan a szigetes menetrendjüket, szimplán csak hangolódni szeretnének az idei fesztiválra – ennek ellenére bizonyára ők is találnak majd új kedvenceket. De ha már lement a Sziget, akkor is jó lesz majd ezzel a válogatással visszaemlékezni a 2016-os élményekre. Figyelem, indulunk:

Jobb ötlete van? Nem szerepelt a titkos szigetes kedvence a mixtape-ünkben? Segítsen a többieknek, és kommentálja nekünk ide a cikk alá a saját befutóit!

Ne maradjon le semmiről!