18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ezeket a videókat jobb, ha egyedül nézi

videodiszko
2016.08.27. 07:43

Nyár, uborkaszezon, fesztiválok, EB, olimpia, annyi minden, ami miatt nem igazán volt idő és kapacitás hetente összerakosgatni a legjobb videoklipek listáját. Most ezt pótoljuk méghozzá úgy, hogy összeszedtük a nyár legdurvább, legkeményebb vagy éppen legviccesebb klipjeit. Figyelem, munkahelyen csak óvatosan ezekkel a videókkal!

Blonde Redhead: Dripping

rendezte: Eric Wareheim

Ha esetleg valaki nem tudná, Namio Harukawa a leghíresebb művész, aki kifejezetten arról készített rajzokat, hogy nők ülnek férfiak arcára. Eric Wareheim neki állít emléket ebben a klipben egy csomó művészien beállított arcraülős kompozícióval.

DJ Shadow feat. Run The Jewels: Nobody Speak

rendezte: Sam Pilling

Az old school és a nu skool találkozik DJ Shadown és a Run The Jewels közreműködésében, de maga a videó ennél jóval egyszerűbb. Egy komoly politikai vitát mutatnak be rajta, ami posztszovjet vagy ázsiai mintára egyszer csak hatalmas verekedésbe torkollik. Killer Mike azt nyilatkozta, hogy igazából nagyon szeretné, ha Hillary Clinton és Donald Trump így intézné az ügyeit, mert szerinte a végén Clinton nyerne.

AJJ: Goodbye, Oh Goodybe

rendezte: Joe Stakun

Elég sokan ismerik az OK Go nevű zenekart, akik évek óta arról ismertek, hogy elképesztően kreatív, aprólékosan koreografált klipeket készítenek általában mindössze egy snittel. Ezt parodizálja ki az AJJ, és az igazat megvallva állatira könnyű azonosulni azzal a mentalitással, hogy hé, ezeknél a csávóknál úgy sem tudunk profibb videót csinálni, mi lenne ha megmutatnánk a lehető legminimalistább verziót, amiben a tánc csak egy helyben totyogás, a látvány meg pár rosszul kigurított műanyaglabda. Ez volt a nyár abszolút antivideója.

Daddy: I'm a Sword Swallower (Prince Rama Remix)

rendezte: James Franco

Az ismert színésznek Daddy néven van egy zenekara is, amivel hébe-hóba kihoznak egy-egy kislemezt vagy klipet, de talán ez a mostani a legkeményebb mind közül. A videó egy hármas szexet mutat be egy férfi és két felcsatolós műpénisszel hadonászó nő között, de előkerül egy rugós kés meg egy csomó hallucinogén képi effekt is. Kicsit nehéz kibogarászni ebből a szextől túlfűtött LSD-tripből, hogy pontosan kinek melyik testrésze mit is csinál, de őszintén szólva lehet ez nem is akkora baj.

Thee Oh Sees: Dead Man's Gun

rendezte: Matt Yoka

Kalifornia legtermékenyebb garázsrockerei különleges effektekkel és sminkkel képzelték azt el, hogy milyen lehet egy rakás legalja, hardcore crackfüggő, ahogy az utcán táncolnak. Sokáig nem is akartuk elhinni, hogy ez csak smink és maszk, de talán jobb is ebben a hiszemben maradni, mint belegondolni abba, hogy valaki kamerával végigkövette ezeket az embereket.

Peaches: Vaginoplasty

rendezte: Briana Gonzales

Idén talán nem is volt még olyan Peaches-videó, amire ne kellett volna rárakni a 18-as karikát, és ebben a mostaniban az a legmegdöbbentőbb, hogy gyakorlatilag semmi durva nem történik benne, mégsem érdemes mondjuk ezt nézni a telefonunkon a templomban, iskolában vagy a munkahelyünkön. Egy rakás szinkronúszó tárogatja a lábát, miközben Peaches két táncoló plüssvagina között énekel.

Alexandre Chatelard: Lenny Kravitz

rendezte: Allen & Smithee

Mi történik akkor, ha egy idős pár talál egy eszméletlenül fekvő nőt a tengerparton? És ha nincs rajta más csak egy szűk farmer? És ha még van másik két ilyen nő a parton? Mit csinál a felesége, ha szájon át lélegeztetésre van szükség? Mit csinál a többi idős férfi? Miért kezdenek el röplabdázni? A csattanót inkább nem lőjük le.

Cass McCombs: Medusa’s Outhouse

rendezte: Aaron Brown

A rendezőnek sikerül megmutatnia egy pornóforgatást egészen személyes, sajátos szemszögből. A férfi színész találkozása a női kollégával, a sminkelés, a szereplők álmai Hollywoodról, mind egyszerre szomorú és nyers, mert ezzel a lassú, kimért zenével egy picit tényleg olyan kilátástalannak tűnik ez az egész.

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport