Egy unatkozó vámpír Budapesten

2016.10.31. 14:42

Milyen élete lehet Budapesten egy vámpírnak? Valahogyan ezt próbálja bemutatni az Anton Vezuv indie zenekar új klipje, aminek premierje nem véletlenül esik egybe a Halloweennel is.

Az Anton Vezuvnak nemrég jelent meg Lay Low Butterfly című nagylemeze, amin az I'm a Mooch, a mostani klipes dal is szerepel. Főszerepben a hétköznapi vámpírt alakító Gyulai István, aki egyben a zenekar frontembere, a klipet pedig Szabó Áron rendezte, akivel a legjobb styling díjat már megnyerte a zenekar a Far Camp Song c. videó miatt a Magyar Klipszemlén.

"Amikor eldöntöttük, hogy ismét Szabó Áronnal dolgozunk, tudtam, hogy megint valami freaky cucc lesz, hülye ruhákban kell furcsa dolgokat csinálnom. Például a koporsóba befekvés nem a legjobb program. De a művészetért bármire hajlandó vagyok. Igazából jól szórakoztam, és egy autentikus dolog lett a végeredmény” - mesélte a klipről és a forgatásról a frontember. Egyébként az I'm a Mooch nem is kifejezetten a vámpírokról, hanem csajozásról és a férfiban gerjedő elementáris, állati vágyról szól egy 135. születésnapját ünneplő, az örök életet unó vérszívó szemszögéből.

Gyulai István megjegyezte: az I’m a Mooch című dal nem a vámpírokról, hanem a csajozásról és a férfiban gerjedő elementáris, állati vágyról, a klip ugyanakkor az élet másik oldalát mutatja be: egy szomorú vámpír 135. születésnapi zsúrját, aki unja az örök életet.

A dal egyébként minden digitális platformon is megjelent kislemezként, bónuszként pedig jár hozzá egy remix Perro Lulútól, illetve limitált számban meg is vásárolható Halloweennel kapcsolatos ajándékkal együtt a Klinik kiadó vagy a zenekar honlapján.

Ne maradjon le semmiről!