Trump: Undorító, amit Madonna művel

2017.01.27. 16:10

Az új elnök azon akadt ki, hogy Madonna azt mondta, gondolkodott a Fehér Ház felrobbantásán. 

Donald Trump Sean Hannity műsorában volt vendég a Foxon csütörtök este, és nem kímélte az ádáz ellenfelének számító énekesnőt: "Őszintén, undorító, amit művel. Szerintem nagy kárt okozott ezzel saját magának és az egész ügynek, amit képviselni szeretne" - mondta Trump, válaszul Madonnának az elnök beiktatása utáni női felvonuláson elhangzott szavaira.

"Dühös vagyok. Igen, fel vagyok háborodva. Igen, rengeteget gondolkodtam azon, hogy fel kéne robbantani a Fehér Házat, de tudom, hogy ez nem változtatna meg semmit" - mondta többek között akkor az 58 éves énekesnő, aki később pontosítani is kényszerült a mondanivalóját: "Nem támogatom az erőszakot, én sem vagyok erőszakos ember, és fontos lenne, ha mindenki a maga egészében értelmezné a beszédemet, nem pedig csak egy részletét a kontextusából kiragadva" - írta az Instagramján Madonna.

Trump továbbá a műsorban elítélte a Saturday Night Live-ot, a show egyik szerzője, Katie Richnek az elnök tízéves fián élcelődő megjegyzése miatt, mely miatt később Rich a Twitterén bocsánatot is kért: "Nincs bajom azzal, ha élcelődnek rajtam, de ez szörnyű. Felháborító, hogy az NBC a tízéves fiamat támadja. Ő egy nagyon jó srác, és higgyenek nekem, nagyon nem könnyű neki ez az egész" - mondta Trump, aki végezetül szólt pár kedves szót Barack Obamáról, aki szerinte bírja őt, és végig nagyon elegánsan viselkedett, amikor találkoztak.