Elmarad a buszbaleset miatt a Dillinger Escape Plan koncertje

2017.02.13. 23:09

Lemondta a turnéja hátralévő koncertjeit az amerikai Dillinger Escape Plan rockzenekar, miután balesetet szenvedtek Lengyelországban. Az első hírek arról szóltak, hogy 13 embert kellett kórházba szállítani és félő volt, hogy elmarad a budapesti fellépésük is az A38-on. A zenekar nemrég Facebookon jelentette be, hogy sajnos nem tudják folytatni a mostani turnét.

A zenekar vasárnap tartott a krakkói koncerthelyszínre, amikor egy kamion nekicsapódott az út szélén álló buszuknak. Többen embert kórházba kellett szállítani, de sem a zenekar, sem a velük utazó terhes nő nem sérült meg.

A bejegyzésből kiderül, hogy egyik sérült állapota sem kritikus a buszon utazók közül, azonban a stábjuk több tagját is kórházba kellett szállítani, és van, akit még nem engedtek ki. Az ütközést úgy írják le, mintha egy rakéta csapódott volna a buszba. A zenekar egyébként azért is sajnálja az egészet, mert állításuk szerint évek óta nem telt ilyen jó hangulatban turnéjuk.

A bejegyzés végén azt ígérik, hogy az összes elmaradó fellépést pótolják valahogyan. Megkerestük az A38-at is, ahol négy nap múlva adott volna telt házas koncertet a zenekar, és azt ígérték, hogy hamarosan válaszolnak.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?