Elmarad a buszbaleset miatt a Dillinger Escape Plan koncertje

2017.02.13. 23:09

Lemondta a turnéja hátralévő koncertjeit az amerikai Dillinger Escape Plan rockzenekar, miután balesetet szenvedtek Lengyelországban. Az első hírek arról szóltak, hogy 13 embert kellett kórházba szállítani és félő volt, hogy elmarad a budapesti fellépésük is az A38-on. A zenekar nemrég Facebookon jelentette be, hogy sajnos nem tudják folytatni a mostani turnét.

A zenekar vasárnap tartott a krakkói koncerthelyszínre, amikor egy kamion nekicsapódott az út szélén álló buszuknak. Többen embert kórházba kellett szállítani, de sem a zenekar, sem a velük utazó terhes nő nem sérült meg.

A bejegyzésből kiderül, hogy egyik sérült állapota sem kritikus a buszon utazók közül, azonban a stábjuk több tagját is kórházba kellett szállítani, és van, akit még nem engedtek ki. Az ütközést úgy írják le, mintha egy rakéta csapódott volna a buszba. A zenekar egyébként azért is sajnálja az egészet, mert állításuk szerint évek óta nem telt ilyen jó hangulatban turnéjuk.

A bejegyzés végén azt ígérik, hogy az összes elmaradó fellépést pótolják valahogyan. Megkerestük az A38-at is, ahol négy nap múlva adott volna telt házas koncertet a zenekar, és azt ígérték, hogy hamarosan válaszolnak.

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport