Santana szerint Beyoncé nem igazi énekes

2017.02.15. 15:59

Carlos Santana megmondta a tutit, miután a vasárnapi Grammy-gálán Adele nemcsak az év albuma, hanem az év dala és az év felvétele kategóriában is maga alá teperte Beyoncét. A 69 éves gitáros szerint ez azért történt, mert Adele tényleg tud énekelni, Beyoncét meg inkább nézni szeretjük.

Santana kifejtette: Adele mindenféle kellékek és táncosok nélkül is nagyszerű tud lenni, neki annyi is elég ehhez, hogy kiálljon egyedül a színpadra és énekeljen, míg Beyoncét inkább a show miatt szeretjük, de közben azt is hozzátette, hogy egyébként minden tisztelete a popdíváé.

Santana arról mondjuk valószínűleg megfeledkezett, hogy Beyoncé várandósan csinálta meg a bulit a gálán, és ugyan nem vitte el a díjat minden kategóriában, amiben jelölték (az kilenc egész pontosan), sokáig emlegethetjük majd a fellépését. És azért nem ment haza üres kézzel, ő nyert ugyanis a legjobb urban contemporary album és a legjobb klip kategóriákban.

Beyoncé és Santana egyébként már lépett fel közösen, mégpedig a 2003-as Super Bowlon. Ezek szerint akkor is csak nézni szerette a dívát:

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?